HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Hol vannak a boszorkányok?

2008.02.19. 08:13 hulk

Ott hagytuk abba, két hónappal ezelőtt, hogy a csapatom teljesen leamortizálódott. Egészen döbbenetes negatív rekordot sikerült elérnem. Így talán nem meglepő, hogy már nagyon vártam az első körnek a végét, és a keret nagy részét minimális lelkifurdalás nélkül küldtem el. Még jó, hogy megtehettem. Mert most, az egyenes kieséses szakasz előtt, bárkit, de tényleg, meg lehet venni. Ez mondjuk furcsa egy kicsit.

Amennyiben úgy döntenék, akkor egy csapatban lehetne Ronaldo, Kaka, Gerrard és Fabregas, meg Ronaldinho is. Talán túlzás ez egy kicsit, nem? Ezek szerint az adott párharcok továbbjutóira helyezik a hangsúlyt, mert ha minél többet találsz el ezekből, annál kisebb gondot fog okozni a következő forduló összeállítása. Hiszen, akár a csapatunk nagyobb része is elbúcsúzhat a további küzdelmektől, és akkor legrosszabb esetben nem tudunk komplett együttest a pályára küldeni vagy az igen költséges több cseréhez kell folyamodnunk.

A kezdő kapus poszton nem változtattam, bár nagyon kerülgettem Valdést, míg a védelemben a jól teljesítő Abidal, Evra tandem mellé hoztam a többi nagyágyút. Középen egyedül Fabregas maradt meg hírmondónak, a többiek mind újoncok. Itt még lehet változás, mert Pirlo vs. Kaka között hezitálok, már az első forduló óta, de még Gerrard is szerződést kaphat az utolsó pillanatba. Elől sérülése miatt, talán csak ideiglenesen, de megváltam a szépen termelő holland csatáromtól.

Borzalmasan erős csapatom van, ezt még a drága Mester, Verebes Józsi bácsi sem tudná elrontani. Meglátjuk. A cél a visszakapaszkodás a főtáblára, csak ezért jár prémium a fiúknak, hehe. Hajrá Hulk SE! 

Hulk SE: Van der Sar – Alex, Abidal, Evra – Fabregas, Ronaldo, Pirlo, Gonzalez – Fabiano, Raul, Kanouté

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr87345153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása