HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 33. forduló

2008.04.09. 08:34 hulk

A szezon során megbízható csatáraim egy ideje már csak vegetálnak. A baj csak az, hogy cseréről, a bajnokság ezen periódusában, már csak nagy áldozatok (ráfizetés) árán lehet beszélni. Adebayor (2) 30 perces csere játékos lett, Benjani (2) Portsmouth és Manchester között valahol elvesztette a góllövő cipőjét, míg az alapvetően padra szerződtetett Coletól ennél több nem igazán várható el. Az előbbi kettő hét mérkőzés óta képtelen betalálni az ellenfél hálójába.

Középen sem rózsás a helyzet, hiszen Petrov (2) elszürkült, csak úgy mint a csapata, és Ballack sem tudta állandósítani a  kezdő pozícióját. Tulajdonképpen csak a most is gólt szerző Ronaldo (7x2) és a gólpasszt adó Fabregas (5) tart engem versenyben

No meg a védelem, volt sok melléfogásom, itt is, de ez a sor stabilan szállítja a pontokat. Mindig van egy-két rombolón, aki sikeresen hatástalanítja az ellent. Ezen a héten James (7) kapus, Lescott (6) és végre Laursen (6) abszolválta kapott gól nélkül a mérkőzését. A vége 46 pont és 51. hely itthon.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr1415023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása