HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 32. forduló

2008.03.31. 08:45 hulk

Na, ugye. Distin repült, mi történik ilyenkor? Igen, több heti szenvedés után, végre hoztak egy tiszta mérkőzést. Hogy az a ..., de még sem, hiszen a hét közben, még Anelka vadászaton résztvevő James (14) valami fenomenálisat nyújtott, ötször védett és megválasztották a mezőny második legjobbjának.

Annak ellenére, hogy igyekeztem elkiabálni a MU elsőségét, hiszen én is tudom, meg remélem, hogy csak április 28-án fog ez eldőlni, most mégis reménykedtem egy meglepetésben. De, Laursenék (0) semmilyen ellenállást nem tudtak kifejteni a szenzációsan játszó Ronaldo ellen (19). Egy gól és három gólpassz és ugye a csk karszalag ott van a karján. A múlt heti hős, Brown a hat értékes egységgel gazdagított.

Ami az ágyúsok különítményét illeti, jelentem Fabregas (9) újra a régi. Két előkészítésével nagy szerepet vállalt a halvány bajnoki remények életben tartásában. Nem volt egyszerű csata, viszont érdekes lehet, hogy Adebayor (1) csak 31 percet kapott. Mivel már újra ott van(x2) Persie is, komoly teljesítmény javulásra van szükség, hogy ne csökkenjen tovább a játékideje. Jó hír viszont, hogy mind Benjani (5), mind pedig Cole (4) adott egy gólpasszt.

A vége 83 pont, és megint belül az ötvenen, aminek örülök, de Ballack, Petrov és a már említett Adebayor formája, csapaton belüli helyzete változtatásokat igényel. 

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr70404067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása