HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Félidő

2010.06.26. 10:31 hulk

Na, ezért jó dolog fantasy - álomcsapatos - bajnokságokban szerepelni. A labdarúgó világbajnokságok történetének egyik leggyengébb, de minden bizonnyal legszürkébb (!) brazil válogatottjának mérkőzésén, azért izgulok, hogy a nálam szereplő Ramires kartárs pályára lépjen.

Megtette, aminek örültem, de annak már nem, hogy az egyébként eltört lövése, bár megpattant egy portugál védőn, amitől mindjárt a helyes irányba is tartott, sajnos nem fogott ki az ellenfél kapusán. De mondhatnám mindezt Khedira és XAlonso bődületes kapufáira, az argentínok potyagóljára vagy Villa kihagyott büntetőjére, Piquet ziccerére. Megannyi kárba veszett pont, ami a végelszámolásnál sokat érhet.

Szerencsésen túl vagyunk a csoport mérkőzéseken, ami biztos, volt már jobb, rosszabb kevesebb, de most végre kezdődik az igazi világbajnokság. Közben kiderült, hogy mely csapatokból és kikkel érdemes frissíteni a kereten.

Ami az aktuális pozíciómat illeti, a korábban kicsit lesajnált Sky játékot vezetem, nem is kicsivel, míg egy privát, de elég nehéz és speciális magyar fantasy játékban a harmadik helyen állok, csupán két pontra az elsőtől.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fifa álomcsapat sky sport fantasy football

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr942112244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása