HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Portugál utlevél - FPL álomcsapat 31.

2008.03.28. 08:35 hulk

Az mondjuk várható volt, hogy a Pool alázása után, feltűnik itt is néhány manchesteri játékos, de mindjárt négy? A célegyenesbe kanyarodva, alul (a táblázatra gondoltam persze) és a még kiadó kupa helyekért fokozódik a helyezet. Most már nem lehet ingyen bekerülni a heti válogatottba sem, irigykedik is miatta a mi Péterünk.

 
Kezdjük a legkeményebb MU játékossal a sort. Rooneynak, bár mestere szerint akár hármat is rúghatott volna, azért ezzel a két előkésztéssel, ami már a 7-8. volt a szezonban sem kell szégyenkeznie. Nem úgy a szóvivői állásra is pályázó Drogbának, aki duplájával az ágyúsok elleni mérkőzést ugyan megfordította, de Afrika Kupa ide, sérülések oda, ez a nyolc gól idén bizony kevés tőle. Santa Cruz viszont jó választás volt, annak aki leszerződtette (még mindig nem késő), 14-nél tart, most is berámolt kettőt. Kíváncsi vagyok, hogy itt marad-e vagy elviszi valamelyik nagyobb egylet?

Középen tiszta a képlet, csak akkor kaphat valaki szerelést, ha van portugál útlevele. Ronaldo, az én megbecsült kapitányon, negyed százados lett, ami a gólokat tekinti, míg honfitársa a még nála is fiatalabb Nani 18 percnyi játékidő alatt rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt. Passport bite?

Hátul Bikey védő létére kétszer is beköszönt, igen kétszer, a jó öreg Geremi dupla előkészítést vállalt, ami egy korábbi Real játékostól, azért nem olyan meglepő, míg Brown és Sagna első góljaikkal beléptek a felnőttek tábora.

Más. Anelka mekkorát kapott már James kapusomtól a hétközi ünnepljük meg Spice Dávidot mérkőzésen?  

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr49400063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása