HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA BL Fantasy - A fapapucs

2008.04.24. 08:32 hulk

Már a negyeddöntő visszavágói előtt próbáltam arra figyelni, hogy az elődöntőbe jutott csapatokból egyenlő számban legyenek játékosaim. Valaki inkább kockáztatott és a két általa esélyesebbnek vélt alakulatból választott. Úgy néz ki bejött, hiszen eddig nincs okom panaszra.

A védelmi soromat alkotó Barcelona és Manchester United tegnapi gólnélküli döntetlenje, elhozta az ilyenkor kötelező nagyon értékes pontokat. Van der Sar (8) nyolc védése, Milito (5) sárgalapja mellett Evra, Brown és Abidal egyaránt hat-hat pontot hozott a konyhára.

Ellenben a középpálya, bár alaposan kitett magáért, most csak minimum pontokra volt jó. Nem így a csatársorom, ahol a most csöndes Torres (2) mellett a frissen igazolt holland Kuyt (6) szerezte a forduló egyetlen tudatos találatát. Mindez 49 pontra volt elég, amivel felkapaszkodtam a magyar ranglista 17 helyére, a blogunk házi bajnokságában pedig a második helyen vagyok megtalálható.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr61439706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása