HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA - Hétfői reggeli 23. játékhét

2008.03.31. 06:51 hulk

GRATULÁLUNK!  A H2H playoff első köréből továbbjutott kollégáknak nagy pacsi jár: ti már a legjobb 4 közt vagytok, a döntőért játszhattok, és (remélem) mindenképpen olvasni fogjátok a jövő héten is ezt a beharangozót! Akik az alsóházban küzdenek, azoknak is jár a gratuláció, semmivel sem kisebb teljesítmény az év e szakában ott nyerni, mint a felsőházban!


Azoknak, akik kikaptak/kikapnak a héten, szeretném felhívni a figyelmét arra a tényre, hogy ettől még nem áll meg az élet, sőt! Folytatódik tovább, méghozzá egy helyosztóval, ahol korántsem mindegy, ki nyer igaz, a tét már nem olyan nagy, mint eddig volt, de szerintem mindenki jobban szereti, ha ő mondhatja, hogy „bibibí”, mintha neki mondhatják… úgyhogy mindent bele továbbra is!


Ugyanez vonatkozik az eddigi pihenő szakaszra, vagyis azokra, akik az alapszakaszban az első két helyet szerezték meg: akár az alsóházi csatába, akár a bajnoki címért küzdők közé szálltok be, ne higgyétek, hogy automatikusan jobbak vagytok, mint a többiek! Ha a héten nem figyeltétek az eseményeket, és csak lógattátok a lábatokat, hamar a vigaszágon találhatjátok magatokat – itt a lehetőség frissíteni a tudásotokat.


A sérülésekről ismét lesz mit olvasni, hiszen egyre több csapat vált draft módba, vagyis vélt vagy valós sérülésekkel az orvosok gondjaira bízzák a legjobb játékosaikat. Vagy mondjuk a második/harmadik legjobbat, ez nekünk szinte mindegy, mindenképpen nagy érvágás egy fantasy csapat számára, amikor elbúcsúzhat pl. Mariontól, Wilcoxtól, Udrihtól vagy éppen egy „majdnem ideális” szituban levő Jason Williamstől. Ugyanakkor vannak visszatérőink is, akikkel számolni is kell (még akkor is, ha nem tudunk konkrét időpontot): Arenas, Brand, J.O’Neal, Gasol, Dirk, Hamilton, Nate Robinson mind fognak még játszani idén, ki előbb, ki utóbb… erről (is) kaphattok információkat, ha tovább olvastok.


A héten nincs kétmeccses csapat, viszont azt sem mondhatjuk el, hogy a nagy többségnek 4 meccse lenne. Meg kell gondolni, kiket teszünk be, hiszen a több meccs nem mindig jár több produktummal (lásd Dwight Howardot a héten, aki 2 meccsen termelt több lepattanót, mint amit sokan 4 meccsen tudtak).

 

(A játékosokat továbbra is 3 kategóriába osztottuk, aszerint, hogy a csapatuk heti meccsei és ellenfelei szerint milyen teljesítményt várhatunk tőlük:

Sérültek, ne tedd be őket!: Sérültek, eltiltottak.

Kötelező: Minden körülmények között érdemes betenni a csapatotokba.

Csak „mély” ligákban: Az összesen legalább 200-250 játékost foglalkoztató ligákban szóba jöhető játékosok.)

 

Lássuk tehát, ezen a héten ki-kicsoda?

 

 

4 meccs:

 

Atlanta Hawks (@MEM, TOR, PHI, @PHI)

A sorsolás miatt kell azt mondjam, Williams és Childress is kötelező a héten. Mindketten eleget játszanak ahhoz, hogy egy jó átlagot tudjanak hozni, ráadásul mind Bibby, mind Joe Johnson rendesen osztogatják a gólpasszokat, márpedig azok másik végén sokszor vannak Williamsék.

Amire figyelni kell: Bibby hüvelykujja. Szerdán rásérült az év elején műtött ujjára, és az egyébként negatív MR-t sem várta meg, amikor azt nyilatkozta, hogy játszani fog. Ezzel együtt megér egy misét a történet, és ha Bibby mégsem játszik, Acie Law lesz, aki átveszi a helyét a pályán.

Sérültek, ne tedd be őket!: Claxton

Kötelező: Josh Smith, Joe Johnson, Bibby, Horford, M.Williams, Childress

Csak „mély” ligákban: Pachulia

 

Charlotte Bobcats (TOR, CLE, @TOR, BOS)

A csapatban tulajdonképpen nincs nagy változás, de a héten megesett, hogy Mohammed helyett Dudley kezdett. Ha ez tartósnak bizonyul, tudjátok, mit kell tennetek. A heti ellenfelek mindenesetre nem ígérnek sok jót: a Cleveland és főleg a Boston fegyelmezetten védekezik, a Toronto pedig a rájátszásbeli jobb helyezésért hajt, tehát ők sem fogják félvállról venni a Bobcatset.

Amire figyelni kell: az edzőváltásról szóló pletykák és a tabella. Abban a pillanatban, ahogy a Bobcats hivatalosan is elköszön a rájátszásba való jutás esélyétől, a vezetőség a minél jobb draftpozíció elérése érdekében nyomást gyakorolhat Sam Vincentre, hogy a fiatalokat játszassa. Az, hogy ő kötélnek áll-e, kérdéses, és ez az állásába is kerülhet.

Sérültek, ne tedd be őket!: May (egész szezonra), Morrison (egész szezonra)

Kötelező: Richardson, Felton, Wallace, Okafor

Csak „mély” ligákban: Carroll, Dudley, Mohammed

 

Dallas Mavericks (@LAC, GSW, @LAL, @PHX)

Hasonló jókat tudok mondani a Mavs sorsolásáról, mint a múlt héten, itt is mindenki bőven 100 pont felett szokott kapni meccsenként. A nagy különbség ugye Nowitzki játéka, illetve annak hiánya lesz. Így Howard mellé Stackhouse is előlép a kötelező kategóriába. Viszont furcsamód nem Bass, hanem a nála sokkal rosszabb fantasy játékos Malik Allen került be a kezdőbe – ez pedig azt jelenti, hogy Dampier a titkos fegyveretek, ha még szabadügynök, azonnal tessék leigazolni!

Amire figyelni kell: Nowitzki sérülése. Elképzelhető, hogy pályára lép a héten a német, hiszen hihetetlen gyorsan gyógyul (legalábbis úgy szokott), de valami csoda kéne ahhoz, hoyg legalább 3 meccsen láthassuk játszani. Márpedig ennyi minimum kell, hogy érdemes legyen betenni egy félsérültet, akár szupersztár az illető, akár nem.

Sérültek, ne tedd be őket!: Nowitzki

Kötelező: Howard, Kidd, Dampier, Stackhouse

Csak „mély” ligákban: Terry, Bass

 

Denver Nuggets (@PHX, PHX, SAC, @SEA)

Csak azért nem írtam, hogy a Dallas sorsolása a legjobb, mert a Denveré jobb. A Nuggets ugye egy paraszthajszálnyira van a rájátszást jelentő nyugati 8. helytől (megjegyzem a 7.-től is), és ha ki akarja használni a Mavs várható botlásait, ezen a héten máris elkezdheti. Úgy néz ki, Atkins kiszorult a rotációból, és Kleiza is csak negyedórákat kap, a kezdőötös mellett így csak J.R.Smith igazán használható.

Amire figyelni kell: Martin és Camby egészsége, illetve Nene visszatérése. A brazil nagy meglepetésre pályára lépett a héten, és ugyan nem jósolok neki rengeteg játékidőt, tökéletes lehetőséget nyújt Karl edzőnek, hogy a két sérülékeny magasember játékidejéből lecsippentsen egy picit, ha lehet.

Sérültek, ne tedd be őket!: Hunter

Kötelező: Camby, Iverson, Anthony, Martin

Csak „mély” ligákban: A.Carter, Smith, Kleiza

 

Golden State Warriors (@SAS, @DAL, @MEM, @NOH)

Don Nelson társulatának sorsdöntő hete lesz, ha meg akarja tartani a rájátszást érő helyét. Kikapni ugye sokkal könnyebb, mint nyerni, és ezen a héten talán csak a Memphis ellen lesznek Davisék az egyértelmű esélyesek (szerintem a Dallas idegenben még Nowo nélkül is veszélyes, különösen úgy, hogy az életéért küzd).

Amire figyelni kell: Webber visszavonult, így végleg elhárult annak a veszélye, hogy értékes perceket vegyen el akár Harringtontól, akár Biedrinstől. Persze ezek ketten még így is egymás riválisai, ha a csapatba kerülésről van szó, ráadásul az utóbbi időben jól teljesítő Pietrus is újra bevethető lesz a héten a sérülése után.

Sérültek, ne tedd be őket!: Webber (visszavonult)

Kötelező: Davis, Jackson, Ellis

Csak „mély” ligákban: Pietrus, Biedrins, Harrington

 

Houston Rockets (@SAC, @POR, @SEA, @LAC)

Kicsit botladozik a Rockets ama történelmi sorozat óta, de ha máskor nem, a héten újat kezdhetnek.

Amire figyelni kell: Scola, Landry, Mutombo és Hayes mind egészségesek, ráadásnak pedig jött egy Mike Harris nevezetű gyerek is, aki határozottan jó fogásnak tűnik. Elsősorban az argentint tudom ajánlani, a többiek csak nagyon mély ligákban használhatók érdemben.

Sérültek, ne tedd be őket!: Yao (egész évre), Sura, Francis

Kötelező: McGrady, Alston, Battier, Scola

Csak „mély” ligákban: Head

 

Indiana Pacers (MIA, @BOS, @MIL, MIL)

Visszatér O’Neal a héten, vagy nem? Mire lesz képes? Fog-e még bejelentetlenül hiányozni Murphy? Beverekszi-e magát a rotációba Diogu? Megmarad-e a rotációban Shawne Williams? Mi van a kisemberekkel (Diener, Murray, Daniels, Rush), ki játszik majd közülük eleget?

Amire figyelni kell: Szerintem O’Neal visszatérését a vezetőség erőlteti, és mint minden épphogycsak felgyógyult pasas, először csak 20 perceket fog játszani. Az sem biztos, hogy már a hét elejétől teszi … úgyhogy egyelőre ne tegyétek be.

Sérültek, ne tedd be őket!: J.O’Neal, Tinsley

Kötelező: Granger, Dunleavy, Murphy

Csak „mély” ligákban: Diener, Foster, Murray

 

Los Angeles Clippers (DAL, @SEA, @SAC, HOU)

Dátumunk van, emberek! Már biztosnak tűnik, hogy Brand a szezon utolsó 5-6 meccsére visszatér, ez pedig április 6-ot vagy 8-at jelent. Magyarul: a most következő hétre még ne tegye be, aki eddig tartogatta, de az utána következőre mindenképpen – ugyanis csak 100%-os állapotban engedi játszani Dunleavy edző, tehát számolhatunk vele, hogy az ő esetében nem 20, hanem inkább 30 perc lesz a penzum.

Amire figyelni kell: Kaman ismét játszik, ezzel Powell akár el is küldhető.

Sérültek, ne tedd be őket!: Brand (legkorábban április elejéig), Livingston (egész évre), Davis (egész évre)

Kötelező: Thornton, Kaman, Maggette, Mobley

Csak „mély” ligákban: Thomas, Knight, Dickau

 

Memphis Grizzlies (ATL, NYK, @GSW, @MIN)

No, amikor Warrickot temettem, visszakerült a kezdőbe. Remélem az eheti ajánlataim nem így jönnek be…

Amire figyelni kell: Irányítóban Conley, Lowry és Crittenton közül ugyan egyértelműen előnye van az első kettőnek, de nincs kőbe vésett szabály, hogy mikor ki játszik többet. Navarro viszont ismét megbízható 6. embert játszik, ha felvehető, és hármasokra van szükségetek, vegyétek fel!

Sérültek, ne tedd be őket:

Kötelező: Gay, Miller, Milicic, Warrick

Csak „mély” ligákban: Navarro, Conley, Lowry

 

Miami Heat (@IND, NOH, @WAS, DET)

A sérültlista mindent elmond. Ha Chris Quinn a legmegbízhatóbb fantasy játékos egy csapatban, ott már régen baj van.

Amire figyelni kell: Marion szerint a repülés nem tesz jót a hátának, tehát idegenbeli meccseken tuti nem lép pályára, a hazai mérkőzések száma pedig nem indokolja a csapatotokban tartását. Túl rizikós ahhoz, hogy rá merjétek bízni magatokat a playoffban. Viszont az egyik helyettese, Stephane Lasme nagyon tud védekezni, ha lopások, és főleg blokkok kellenek, ne keressetek mást! Ja, Jason Williams is maródi, de ezen már meg se lepődök…

Sérültek, ne tedd be őket!: Wade, Mourning, Wright, Haslem, Marion, Banks, A.Johnson, Williams

Kötelező: Quinn

Csak „mély” ligákban: Davis, Blount, Lasme

 

Milwaukee Bucks (NYK, @WAS, IND, @IND)

Bogutnak eltört az orra, és hamiltoni díszben, védőmaszkban kell játszania. Ha Ripet ez nem zavarja (sőt), akkor Bogutot sem szabadna…

Amire figyelni kell: Ha az ausztrálnak mégis gondokat okoz a játék, vagy megint kap egyet az ormányára, és hosszabb időt kell kihagynia, azonnal csapjatok le Villanuevára! (Ruffinra nem érdemes, ugyanígy Gadzuricra sem.)

Sérültek, ne tedd be őket!: Noel, Sessions, Bell

Kötelező: Williams, Redd, Bogut

Csak „mély” ligákban: Villanueva, Yi

 

Minnesota Timberwolves (DET, @UTA, @PHX, MEM)

Nincs változás, ugyanolyan megjósolhatatlan, hogy Jaric vagy Snyder lesz az ász, mint hogy Gomes vagy Smith alkot majd maradandót az adott meccsen.

Amire figyelni kell: Telfair szépen gyógyul, ha visszatér, valószínű, hogy a Jaric/Snyder/Foye trió kollektíven kevesebbet fog játszani.

Sérültek, ne tedd be őket!: Telfair, Doleac

Kötelező: Jefferson, Gomes, Foye

Csak „mély” ligákban: McCants, Jaric, Smith, Snyder

 

New Orleans Hornets (@ORL, @MIA, NYK, GSW)

Paul és West elég meggyőzően adják elő a dolgot, szerintem a héten akár meg is szilárdíthatják a helyüket a nyugati főcsoport első helyén. Kell ennél jobb motiváció a jó játékra?

Amire figyelni kell: Wells és MoPete közt még mindig nem dőlt el, hogy ki a 30+ és ki a 15 perces játékos, mindenesetre fantasy szempontból sokkal megbízhatóbb Wells: nagyobb esélye van kiemelkedőt nyújtani (pl. a minapi 8(!!) labdaszerzése), mint Petersonnak. Peja meglepően egészséges, de nem akarom az ördögöt a falra festeni…

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Paul, West, Chandler, Stojakovic

Csak „mély” ligákban: Wells, Pargo

 

New York Knicks (@MIL, @MEM, @NOH, ORL)

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy Walsh idehozása jó ötlet, ha Isiah bármilyen minőségben a gárdánál marad. Ha edzőként számít rá a tulaj, az különösen rossz lesz nekünk, fantasy GM-eknek.

Amire figyelni kell: Crawfordon és Lee-n kívül igazából nem tudok fix embert mondani, aki képes megragadni a rotációban, és fantasy-releváns teljesítményre képes. Na jó, Randolph is itt van, de ő bármikor kikerülhet a csapatból, hogy „a fiatalok játszhassanak”. Az különösen dühítő, ha a fent említettek melletti egyetlen tuti ember, Nate Robinson sérült, márpedig állítólag a héten még nem lesz 100%-os. Arra nem vennék mérget, hogy a 7 DNP után pályára lépő Richardson sokszor csinál még 20/10/7-es meccseket…

Sérültek, ne tedd be őket!: J.James (szezon végéig), Marbury (szezon végéig), Curry (szezon végéig), Robinson

Kötelező: Crawford, Lee

Csak „mély” ligákban: Randolph, Chandler, Richardson

 

Phoenix Suns (DEN, @DEN, MIN, DAL)

Ha egy gárdának két meccse is van a Nuggets ellen egy héten, az jó sorsolásnak számít. Ha még a Minnesota is érintve van a héten, az már fantasztikus.

Amire figyelni kell: Hill háta nem az igazi, és Barbosa sem találja a dobóformáját. Diaw szerencsére felvette a kesztyűt, és vagy jól dob, vagy eleget asszisztol, hogy érdemes legyen betenni. Giricekre ne számítsatok, mint állandó 20 perces játékosra!

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Nash, Stoudemire, Bell, O’Neal

Csak „mély” ligákban: Diaw, Barbosa

 

Sacramento Kings (HOU, @LAC, @DEN, LAL)

Brad Miller majdnem egészséges, és mivel most meg Hawes sérült rá a bokájára, nem lehet építeni az újoncra. Én sajnos megtettem, meg is ittam a levét… (Nem túl jó érzés, ha az ember mind a 4 centere lesérül, és csak az enyhén szólva is bizonytalan indianai szituációból tudja leigazolni Diogut és Harrisont.) Udrih háta sem az igazi, illetve Artest motivációja is örökké kérdéses most, hogy nem sikerül bajnokságot nyerni idén, ahogy szerette volna…

Amire figyelni kell: Ha assziszt kell, Anthony Johnson nem rossz opció, de mást ne várjatok tőle. Sajnos biztosat mondani senki nem tud arról, hogy Artest mikor gondolja úgy, hogy nem játszik többet az idén, egyelőre betehetőnek tűnik, de abban a pillanatban, hogy bemondja az unalmast, sipirc felvenni Salmons-t!

Sérültek, ne tedd be őket!: Abdur-Rahim (egész évre), Udrih, Hawes

Kötelező: Miller, Martin, Artest

Csak „mély” ligákban: Moore, Johnson, Salmons/Garcia

 

Toronto Raptors (@CHA, @ATL, CHA, @NJN)

Ford kezd, Calderon csere!

Amire figyelni kell: Nesterovic állítólag javítja a csapat belső védekezését, és ha azt nézzük, hogy a centerjátékot csak gyengén kapiskáló Bargnani Rasho alternatívája, azonnal megértjük, miért is mondja ezt a Raptors vezetősége. Szóval nyugodtan tegyétek be Rashót… Ford csak azért nem kötelező kategória, mert Calderon még mindig ugyanannyit játszik, mint ő - és ez várhatóan nem is nagyon fog változni. Parker kicsit hullámvölgyben van, ha van a már felsorolt csapatokban olyan négymeccses SG/SF, akiről azt írtam, betehető, szinte mindegyik jobb lesz a héten, mint Parker. (McCants, Quinn, R.Bell, Navarro, Mobley, stb.)

Sérültek, ne tedd be őket!: Garbajosa

Kötelező: Bosh, Moon, Nesterovic

Csak „mély” ligákban: Calderon, Ford, Parker, Bargnani, Delfino

 

Washington Wizards (@UTA, MIL, MIA, @CHI)

Arenas visszatérése ismét csúszott, és most nem is tudható, hogy mennyit. A Wizards a következő bő egy hét alatt vagy ötször fog játszani, és ezt kicsit soknak találták a hivatásos okosok (tudjátok, mit gondolok a Wiz dokijairól).

Amire figyelni kell: Mason a héten igencsak telerámolta az ellenfelek kosarát hármasokkal, és ha mást nem is, ezt mindenképp fog tudni szállítani a tulajdonosainak a héten is. A kispados kontingens mindegyik tagja kérdőjeles Masonon kívül, de átlagban azért használhatók, úgyhogy egyelőre nem vettem ki őket a listából.

Sérültek, ne tedd be őket!: Arenas (április elejéig), E.Thomas (egész évre)

Kötelező: Butler, Jamison, Haywood, Daniels, Stevenson

Csak „mély” ligákban: Mason, Young, Songaila

 

 

3 meccs (innentől kezdve csak a kötelezőket tegyétek be, hacsak nem mély ligában játszotok, vagy nincs más megjegyzés a csapatnál):

 

Boston Celtics (@CHI, IND, @CHA)

Szerintem a héten elkezdődik a spórolás a legnagyobb sztárok játékidejével…

Amire figyelni kell: A spórolással együtt is a legmegbízhatóbb fantasy performanszokat szállítják KG-ék, tehát ha véletlenül azt látjátok, hogy valakit idegenben elkalapált a Boston vagy hússzal (ugye, Houston?), és Pierce-ék a szokásosnál kevesebbet játszottak, ki ne vegyétek őket a csapatotokból! (Na jó, tudom, hogy ezt nem kell mondani…) :)

Sérültek, ne tedd be őket!: Pollard

Kötelező: Garnett, Pierce, Ray Allen, Rondo

Csak „mély” ligákban: Perkins, Posey, Powe, Cassell

 

Chicago Bulls (BOS, @CLE, WAS)

Köszi, Mister Boylan! Aki rám hallgatott a múlt héten, és kivette Hinrichet a csapatából, attól elnézést kérek! Gondolom nem vigasztal senkit sem, hogy én is leültettem Captain Kirket, és így el is búcsúzhattam bajnoki álmaimtól a bball.hu ligájában. :(

Amire figyelni kell: Úgy néz ki, hogy Boylannél a kedvencek is csak 30 percet kapnak, mert sem Hinrich, sem Deng nem játszik sokkal többet. Gordon sem. Gooden és Noah pedig elég gyakran még 25 percet sem. Ezzel mindenképpen számoljatok!

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Hinrich, Deng, Gooden, Gordon

Csak „mély” ligákban: Noah, Hughes, talán Nocioni

 

Cleveland Cavaliers (@CHA, CHI, ORL)

Big Ben háta rakoncátlankodik, így Varejao a tuti. Kisebb mértékben Joe Smith bevetése is támogatható.

Amire figyelni kell: Gibson visszatérése. Most, hogy a teljes kisember-állomány (Gibson, West, Pavlovic, Brown, Szczerbiak) rendelkezésre áll, lesz min gondolkodnunk, kit játszassunk. Inkább válasszatok a már felsorolt négymeccses kisemberek közül.

Sérültek, ne tedd be őket!: Snow, Wallace

Kötelező: James, Ilgauskas, Varejao

Csak „mély” ligákban: Joe Smith, De.West, Pavlovic, Gibson (csak ha hármas kell)

 

Detroit Pistons (@MIN, NJN, @MIA)

Ez a másik gárda keleten, amely megengedheti magának, hogy pihentesse a sztárjait, ha lehetősége van rá. A héten szerintem erre a szokásosnál több lehetőségük lesz, ne számítsatok hatalmas teljesítményekre a kezdőktől.

Amire figyelni kell: Hamilton állapota. Afflalo és Stuckey tökéletesen képesek ellátni a feladatukat Rip távollétében, és mivel a Pistonsnak nincs komoly oka hajtani, simán ellesz a gárda Hamilton nélkül a héten, ha muszáj.

Sérültek, ne tedd be őket!: Hamilton

Kötelező: Billups, Wallace, Prince, McDyess

Csak „mély” ligákban: Maxiell, Stuckey

 

Los Angeles Lakers (POR, DAL, @SAC)

Miután a Lakers szerdáig nem játszik, Gasolnak épp elég ideje lesz kipihenni végre a bokaficamát. Elvben tehát nem fog már kihagyni meccset a héten. Bynumról viszont nincs konkrét hírem…

Amire figyelni kell: Fisher szakadt ínszalaggal a lábában játszik, ha rosszabbodik az állapota, azonnal lehet menni Farmarért.

Sérültek, ne tedd be őket!: Bynum (még 1 hétre), Mihm, Ariza

Kötelező: Bryant, Odom, Gasol

Csak „mély” ligákban: Radmanovic, Turiaf, Fisher, Walton, Farmar, Vujacic

 

New Jersey Nets (PHI, @DET, TOR)

Harrist is utáltam a héten, mert ellenem villantott 9 és 15 gólpasszos meccseket. A jövő héten már szeretni fogom, hogy egy másik ligában nálam van, mert ha ilyeneket művel, és közben 50% felett is tud dobni, kifejezetten húzóember is lehet a „mindössze” 3 meccse ellenére. Ugyanez igaz Carterről is, aki pattanózik, passzol, és pontot is szerez, igaz, hogy tőle mindezeket alapesetben is elvárjuk.

Amire figyelni kell: Krstic. Amilyen totális csőd a szerb idén, annyira benne van egy kiugró teljesítmény. Ugyan a heti ellenfelek a palánkok alatt nem a legszerencsésebbek (Dalembert, Wallace, Bosh-Nesterovic), szerintem a kiugrás épp ezért várható a héten.

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Jefferson, Carter, Harris, Boone

Csak „mély” ligákban: Nachbar, M.Williams, Krstic

 

Orlando Magic (NOH, @CLE, @NYK)

Nelson és Turkoglu is megsérült a héten, de mindketten bevethetők lesznek. Jameer baja különösen érdekes volt, mert épp saját csapattársa, a betonfal-szerű Dwight Howard alkarját nézte meg túl közelről. Picit reccsintett egyet az állkapcsán az eset… Arroyo és Dooling tehát egy meccs erejéig jók voltak, de hosszabb távon badarság tőlük sokat várni.

Amire figyelni kell: A kisemberek úgy cakumpakk. Gyakorlatilag irányítóban is és dobóhátvédben is ingatag a helyzet, és az sem segít a szitun, ha az olyan fantasy-nulla embereket is beveti a Magic, mint Redick.

Sérültek, ne tedd be őket!: Battie (egész évre)

Kötelező: Howard, Lewis, Turkoglu

Csak „mély” ligákban: Nelson, Evans

 

Philadelphia 76ers (@NJN, @ATL, ATL)

Ha valamikor, akkor most kell megmutatnia a Sixersnek, hogy ki az úr a háznál, és el kell vennie az üldözők kedvét az üldözéstől. Mind a Jersey, mind az Atlanta a Philly mögött van a tabellán, de egyikük sem mondott még le a playoff-álmokról. (Mondjuk a Hawks nem is fog, szerintem bejutnak.)

Amire figyelni kell: Annyira jól játszik a kezdőötös, hogy a cserék csak kicsit tudnak hozzátenni a közöshöz. Andre Miller és Iguodala a két igazán bombabiztos ember, mellettük továbbra is csak Dalembert a tuti kötelező emberünk, a többi

Szólj hozzá!

Címkék: sport nba fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr71404057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása