HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 35. forduló

2008.04.21. 10:24 hulk

Ilyen is rég volt, mind a három csatárom gólt szerzett! Adebayor (7) úgy tűnik, bár talán későn, de megtalálta a helyes utat, hiszen ismét eredményes volt, ezzel már 21-nél tart. Nem sokkal marad el tőle a 16 gólját jegyző és a bajnoki versenyt izgalmassá tevő, új igazolásom Roque Santa Cruz (6) sem.

Jó lett volna egy kicsivel hamarabb szerződtetnem, de annak ellenére, hogy végig a megfigyeltek között volt, csak most léptem. Hiba volt, mint ahogy Benjani padra küldése is. Mentségemre szolgáljon, hogy legutóbb február 10-én volt eredményes, ezt a hosszú gólcsendet törte most meg, persze egykori csapata ellen.

Középen Ronaldot alaposan megfogták a Blacburn védői, így nem tudott gólt szerezni, ezzel megszakad a hat mérkőzés óta tartó sorozata. Viszont Petrov a profi november után újra gólt lőtt, Fabregas pedig kiosztotta 19. gólpasszát.

Ellenben a védelem meglepően halovány volt, senki nem tudott a minimumpontoknál többet hozzátenni a Hulk Se teljesítményéhez. A vége visszafogott 44 pont és 45. hely a hazai ranglistán.

1 komment

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr57435601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zazinho 2009.02.09. 14:14:46

szasz hulk tok veletlenul jutottam ide de elolvastam a premier ligas ecuadoros cikkeket nagyon faszak,jo lenne ha csatlakoznal a ligankba szeretettel varunk..irj zaza.1@freemail.hu a cimem
süti beállítások módosítása