HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Torres egyedül maradt

2008.04.22. 08:22 hulk

Ennyi sztár közül, egy szem csatárként, csak a gyönyörű gólt jegyző Torres tudott az előző körben a legjobbak közé kerülni. Nem véletlenül persze, mert most a pálya középen szaladgáló klasszisok döntöttek. Lampard és Gerrard gólt és gólpasszt jegyzett, Ballack fejjel köszönt be a török-brazil vegyes csapatnak. Még az inkább csak védekező Yaya Toure és Diaby is elismerően fogadhatta a gratulációkat.

Hátul Hyypia (7) nagyon fontos fejese és Van der Sar (8) hat védése emelkedik ki, a többiek csak hozták az ilyenkor kötelezően járó, de rendkívül értékes hat pontot. Vélhetően most sem változik a helyzet, hiszen ezen a szintem már minden gólért vért kell izzadni. A csapatok közötti különbségek minimálisak, így a kapott gól nélkül lehozott mérkőzések, különösen a védelem számára, biztosabb pontszerzésnek mutatkoznak.       

Van der Sar – Hyypia, Silvestre, Pique, Thuram – Gerrard, Lampard, Ballack, Yaya Toure, Diaby - Torres

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo uefa fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr13435610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása