HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA BL Fantasy - Kettőn áll a vásár

2008.04.01. 09:23 hulk

Az előző körben csak heten maradtunk, többiek meg szépen elköszöntek. Hogy ők a gonoszok vagy törpék, hát remélem inkább az előbbi. Arra a felettébb keratív kérdésre, hogy akkor most kit is válasszunk? Csak egy jó válasz létezik. Természetesen a döntőbe jutott csapatok legjobbjait, hogy kik ők, hát ez bizony, csak május közepén fog kiderülni. Ez a szép benne. Tippeld meg a továbbjutó csapatokat és még azt is, hogy ki fog egyáltalán játszani. Nem véletlenül írtam ezt, hiszen Wenger a múlt héten nyilatkozta, hogy számukra még mindig a bajnokság megnyerése az elsődleges cél.

Azért némi támpontként érdemes megnézni, hogy a legutóbbi körben, a még versenyben lévők közül ki szerepelt a BL álomcsapatában. Az egy szem török, egyébként duplán eredményes Deivid kivételével, csupa angol és spanyol csapatokból kerültek ki játékosok. A védelemben továbbra is számíthatunk az egyaránt gólpasszt adó Sylvinho és Fábió Aurélió játékára. Középen mindenki betalált, volt aki többször is és persze harcra készen várják a játéknapot. A felhozatal igazán pazar, hiszen itt található Lampard, Ballack, Fabregas, Ronaldo és Xavi. Nincs edző a földön, aki nem fogadná el ezt az ötöst, vagy mégis?

Illetve, az sem ronthatja az esélyünket, ha megtekintjük a legjobb csapatok menedzsereinek ténykedését. Vajon mit főztek ki erre a hétre? Miben, kiben bíznak, ott fent a magasban?

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr94405248

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Leer mucho más 2018.02.04. 20:34:45

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása