HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - A győztes tengely

2008.04.07. 12:37 hulk

Soha nem volt még, ilyen kicsi különbség a saját fantasy csapatom által elért pontok és a soros forduló álomcsapata között. Ennek ellenére csak négy játékosom található a legjobbak között, ami azt is mutatja, hogy nagyon kiegyenlített volt a mezőny.

Két csapat, a Barcelona és a MU nem kapott gólt a múlt héten, így érthető, hogy az egy szem kakukktojás Deivid kivételével, miért csak ők tudtak ide kerülni. A brazil-török mellet, Bojan és Ronaldo is betalált, míg Park és Scholes az előkészítésben jeleskedet.

Mivel ezeket az eredményeket idegenben érték el, így viszonylag könnyű dolgunk van, ha a további változtatásokra gondolunk. A több szinten is öldöklő csatát folytató Arsenal-Liverpool párosítást, ezért inkább érdemes elkerülni.

Uefa Dream Team: Valdes – Evra, Ferdinand, Brown, Abidal, Zambrotta – Ronaldo, Park, Sholes – Bojan, Deivid  

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr76415014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása