HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Euro 2008 Fantasy Football - Álomcsapat 1.

2008.06.11. 09:08 hulk

Túl vagyunk az első körön, végre lehet korrigálni a hibáinkat. A legfontosabb, hogy négy játékost ingyen igazolhatunk, de efölött már értékes pontokat vonnak el tőlünk. Viszont nem árt figyelembe venni, hogy egy csapatból továbbra is csak két labdarugót szerződethetünk.

A pontozásból eredően a nyitó forduló álomcsapatába, a több gólos győzelmet arató válogatottakból kerültek be, a kivételt az alaposan megdolgoztatott, ezért hat védést is produkáló és a mezőny legjobbjának választott horvát Pletikosa (11) jelenti.

A védelemben az élete első címeres mezben szerzett gólját ünneplő Pepe (15), a szintén eredményes Hansonn (12), igazi sprinter kvalitásokat felmutató Van Bronckhorst (12) és a nálam is szereplő Újfalusi (9) kapott kis arany csillagot.

Középen, a csereként is gólt és gólpasszt jegyző Fabregas (9) mellet két hollandot, a dupla előkészítést vállaló Kuytöt (9) és a spanyolhoz hasonló teljesítményt felmutató Sneijdert (14) találjunk. Míg elől a triplázó és ezért a forduló legtöbb pontját gyűjtő Villa (17) mellet, a két gólja ellenére is szomorú Podolski (13) és a bombagólt megeresztő, de továbbra is nagyon utált Ibrahimovic (9) szerepel.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa álomcsapat uefa euro 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr43514056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása