HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Euro 2008 Fantasy Football

2008.06.04. 10:49 hulk

Akkor csapjunk bele. Nyakunkon az Európa Bajnokság, természetesen egy fantasy játékos ki nem hagyná, hogy csapatott csináljon, igaz? Én mindjárt kettőt hármat is létrehoztam. Egyiket az amerikai Espn, a másodikat a yahoon, míg a harmadikat a hivatalos Uefa játékban próbálom győzelemre vezetni.

Az utóbbit tartom a legjobbnak, aminek motorja némi ráncfelvarrása ellenére, megegyezik az angol bajnokságéval és a Bajnokok Ligájával. Ezért sem a regisztrációra, sem pedig a szabályokra nem kell sok időt vesztegetnünk, mert azokat vagy már jól ismerjük, vagy minden információ megtalálható itt a blogon.

Miután regisztráltunk és megadtuk adatainkat, kedvenc válogatottunkat és elkészítettük a mezünket, végre jöhet a csapatunk összeállítása. A legfontosabb, hogy 100 millió euroval 12 játékos kell lkiválasztanunk, amiből 1 kapus, 4-4 védő és középpályás, valamint három csatár. Ezután ki kell jelölnünk a csapatkapitányunkat, valamint az egy cserét is.

Mit érdemes figyelembe venni? Elsősorban a sorsolást, mert például a németek és a portugálok útja, ha csak valami váratlan nem történik, szinte ki van kövezve az elődöntőig. Ezzel szemben a gyilkos C csoport két továbbjutóját, most megmondani lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Másodsorban a játékosok formáját, a válogatottjukban betöltött szerepét és persze gólérzékenységét.

Szólj hozzá!

Címkék: uefa uefa euro 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr68503777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása