HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Jönnek a ...

2007.12.14. 07:24 hulk

Akkora pofont kaptam szerdán, hogy csak nagyon nehezen tudom összeszedni magam. Az mindenesetre jó jel, hogy a karomat már tudom mozgatni és a nevemet is le tudom betűzni, még vissza felé is. Egy hete, az intő jelek figyelembe vételével, csak erre a pillanatra készültem, de ez így is fájdalmas volt. Az történt ugyanis, hogy ebben az utolsó körben, 29 pontot kapartam össze. Igen, még a harmincat sem sikerült elérnem. Valaki nagyot hibázott, ezért amint kiengednek a korházból, rögtön válságtanácskozást tartunk, és a felelősöket azonnal leváltjuk.

Megint folytatódott, az a gyászos tendencia, hogy szinte a csapat fele nem játszott. A cserékkel is alaposan befürödtem, hiszen Flamini háromból egyszer, míg az ukrán helyére szerződtet szerelem zenészem kettőből egyszer sem játszott.

Gomesnek megint nem sikerült kapott gól nélkül letudni egy mérkőzést, vele alaposan félre nyúltam. Viszont az eddig gyengélkedő Clerk (6), most végre felébredt, talán kissé későn. Érdekesség, hogy a hátsó alakulatomból egyedül ő játszott. Kaka (4) még a múlt héten kapirgált egy keveset, hát ő sem volt telitalálat, a két Arzenálos meg rápihent a hétvégi ütközetre. Ez a csapatrész volt, az amelyik igazán gyengén muzsikált, ahol a legtöbbet veszítettem.

És akkor következzen az a két játékos, aki tulajdonképpen életben tartotta a reményeimet. Holtversenyben, egyaránt 34 ponttal a legerednényesebb támadók lettek. A holland nem  tartozik a kedvenceim közé, de Van Nilsterooy (10) 4 góljával, valamint 3 előkészítésével, megérdemli a dicséretet. A másik büszkeségem, a BL újoncok hagyományosnak mondható liftezését eljátszó Sevilla csatára Kaonuté (6), aki ebben a körben is eredményes volt, így szintén 4 találattal és 2 gólpasszal zárt.

 

Nem lehetek inagyon büszke az első körös teljesítményemre. Némi mentségemre szolgál, hogy a sérülések, formahanyatlások, mellőzések és egyéb edzői praktikák folyamatosan hátráltattak. Deco sérülése, Sheva újbóli kegyvesztettsége, az ágyúsok pihentetetése és a PSV gyengélkedése együtt sok volt. A vége szerény 258 pont, amit igazán már nem is jegyeznek azokon a ranglistákon, melyeket a későbbiekben még ismertetek.

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr53263438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása