HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA - Hétfői reggeli 19. játékhét

2008.03.03. 06:54 hulk

Nos, már csak pár napunk van, hogy még egy nagy lépést tehessünk a bajnoki cím felé egy játékoscserével. Csütörtökig szól a nóta, utána már csak a szabadügynökök jelenthetnek némi gyógyírt, ezért aztán úgy gondoltam, hogy ma néhány olyan stratégiát osztok meg veletek, ami hasznos lehet a cseréknél. Alapvetően két gondolkodásmódot szeretnék most bemutatni: a gyűjtögetőst, és az anti-gyűjtögetőst.

A szezon során sok fantasy GM arra törekszik, hogy a kezdőjátékosait a lehető legmagasabb szintre emelje (és esetleg a cseréit is), és folyamatosan próbálkozik 2-1-es, 3-2-es, vagy ennél is nagyobb cserékkel, ahol egy jó és egy nagyon jó játékosért kap egy elit pasast, meg talán valami tölteléket, akit aztán simán kicserél egy legalább olyan jóra a free agentek közül. Ha nem kap tölteléket, ugyanaz a helyzet, felvesz egy használható embert az üres helyre.

Ez a taktika elsősorban kisebb ligákban működik, ahol a kevesebb résztvevő csapat miatt szinte mindig van valamilyen szabadügynök, akinek éppen jó hete van. A lényeg az időzítés: olyan játékost adj el, aki jól teljesít („sell high”), és olyat vegyél, aki pl. éppen visszatérőben van a sérüléséből („buy low”). Láttam már Kevin Martin+Nate Robinson párost Chris Paullá változni, és láttam már a mellőzött Nelsont ingyen megszerezve, majd Arroyo sérülése után immár kezdőként elpasszolva Rudy Gay-be fordulni (na jó, ott volt még egy Mike Miller is Nelson mellett).

A lényeg, hogy minél több olyan húzóember legyen a csapatban, akikből ha egy-kettő ki is dől, és neadjisten sokkal rosszabb minőségű cserével kell pótolni, még mindig legyen elég sztár, akik viszik a vállukon a gárdát.
Ennek a taktikának a hátulütője az, amikor egynél több sztár sérül le – a Butler- és Yao-tulajdonosok mostanában biztos nem a legboldogabb egyedek a földkerekségen, hát még azok, akiknek mindkét említett játékos a keretében van – ilyenkor a cserék silány minősége miatt szinte biztos a bukta.

Ha a cserebere-határidő előtt azt látja a gyűjtögető GM, hogy nem működik a stratégia, és nagy hátránnyal követi az élbolyt, megfordíthatja a dolgot, és elkezdheti kiárusítani a legnagyobb neveket, és kicsit kiegyensúlyozhatja a különbséget a kezdők és a cserék között. Ilyenkor érdemes a név által keltett érdeklődésre bazírozni, miközben nem árt tisztában lenni a fantasy-produktumokkal sem. Ha pl. Ray Allenért meg lehet kapni Jamal Crawfordot és Anthony Cartert, nem szabad habozni. Alulértékelt játékosokra kell utazni, akiknek nincs nagy nevük, de jó fantasy értékkel bírnak.

Ilyenek pl. Jamison, a már említett Crawford, Rudy Gay, Devin Harris, Rasheed Wallace, Mo Williams, Danny Granger, Rafer Alston, Earl Watson, Beno Udrih… Ők vagy sok kategóriában segítenek, vagy ugyanazt tudják, mint nagyobb nevű, de fantasy téren kevésbé hasznos társaik, akik vagy csak a „szexi” kategóriákban (pontszerzés, pattanózás) jók, vagy nagyon sérülékenyek, vagy már nem a régiek (Shaq, Randolph, Curry, Marbury, Francis, Hughes, Ben Gordon, Jermaine O’Neal…).

Az anti-gyűjtögető életmód pont a fenti stratégia ellenkezője, és elsősorban a mélyebb ligákban érdemes alkalmazni, hogy ne kelljen drasztikus eszközökhöz nyúlni egy-egy játékos kiesése esetén. A kezdőcsapat és a cserék minősége között nincs nagy különbség, sőt, sokszor maguk a játékosok is többpozíciósok, azaz azzal is lehet játszani, hogy kit milyen posztra tesz be az ember. Ily módon ha kiesik egy fogaskerék, simán pótolható egy másikkal, sőt, kvázi „pihentetni” is lehet egy-egy rossz formában levő játékost – pl. DeShawn Stevenson az egyszer fent, egyszer lent forma prototípusa: február 5-25. között 18 pontot és 3 hármast átlagolt, de előtte nem sok mindent tett le az asztalra jónéhány meccsen keresztül. A 33 pontos karriercsúcsa után egy nappal pedig egy 5 pontos förmedvényt produkált… Na, ha ő éppen érzi a témát, nehéz reprodukálni, amit művel. De ha az átlagait nézzük, hozzá hasonló SG-t bármikor találok. Ezért fontos, hogy az anti-gyűjtögető GM tudjon miből válogatni: ha van pár olyan pasasa, aki elkapta a fonalat, a többiek pedig simán hozzák az átlagukat, nagyon erősnek tűnő fantasy gárdákkal is el tud bánni.

Persze ha egy anti-gyűjtögető nem érzi elég erősnek a csapatát a trade deadline előtt, még mindig van lehetősége egy kicsit feláldozni a kiegyensúlyozottságból a sztárszerzés oltárán. Ilyenkor viszont nem árt követni néhány alapvető vezérfonalat, amiket a cserehatáridő különösen fontossá tesz:
- Érdemes tudni, mikor kezdődik a H2H ligákban a playoff. Ez alapbeállításként a 22. hét, azaz a 21. hét az utolsó a fantasy alapszakaszban, amikor még a rájátszásbeli helyezésekért lehet harcolni. Utána már „csak” az életéért (vagyis a továbbjutásért) harcol az ember…

- Érdemes tudni, hogy melyik NBA gárda hány meccset játszik a fantasy playoffban. Idén a New Orleans és a Milwaukee sorsolása a legkedvezőbb, hiszen a rájátszás 3 hetében 4, 4, 6 meccset játszanak, azaz a maximumot. (Az utolsó hét igazából másfél hét, ezért lehet ott 4-nél több meccse a csapatoknak: áprilisban hét közben ér véget az NBA alapszakasz, és ezt a fél hetet hozzácsapták az utolsó teljes héthez). 13 meccse van a rájátszásban a liga majdnem felének, miközben a legrosszabb sorsolása a Cleveland, a Utah (mindkettő 3, 3, 5), és az Orlando (2, 3, 5) gárdájának van.

- Érdemes figyelni a csapatok helyzetét a tabellán. Akik a rájátszásért versenyeznek, vagyis a fél Nyugat, és néhány keleti csapat, azok nagy valószínűséggel nem fogják pihentetni a sztárjaikat a fantasy playoff idején. Azok viszont, akik már tuti befutók a rájátszás egyik előkelőbb helyén (pl. Boston, Detroit, esetleg a Cleveland), vagy éppen esélyük sincs bejutni, és a minél előkelőbb drafthelyre pályáznak, sokkal nagyobb eséllyel ültetik le a legnagyobb fantasy sztárokat is. Természetesen még így is lehetnek különbségek a gondolkodásban pl. a Boston vagy a Cleveland háza táján, hiszen James sokkal kevésbé valószínű, hogy pihen, mint pl. Garnett. Ugyanígy jobban kell félni Wade korai szezonbefejezésétől, mint pl. Jason Richardsonétól.

Sérülésfronton most minden Yaótól hangos, úgyhogy inkább a csapatoknál írom le, kire kell figyelni.

A héten egyetlen csapatnak sem lesz 2 meccse, a liga fele-fele arányban játszik 4 illetve 3 meccset, olyan játékos tehát nem lesz, akit emiatt kellene messzire elkerülni.


(A játékosokat továbbra is 3 kategóriába osztottuk, aszerint, hogy a csapatuk heti meccsei és ellenfelei szerint milyen teljesítményt várhatunk tőlük:
Sérültek, ne tedd be őket!: Sérültek, eltiltottak.
Kötelező: Minden körülmények között érdemes betenni a csapatotokba.
Csak „mély” ligákban: Az összesen legalább 200-250 játékost foglalkoztató ligákban szóba jöhető játékosok.)


Lássuk tehát, ezen a héten ki-kicsoda?


4 meccs:
 
Atlanta Hawks
Most jönnek Josh Smith hetei-hónapjai, legalábbis a hagyományok szerint. Ráadásul az Atlanta sorsolása nem rossz a hátralevő időre, érdemes tehát érdeklődni a Smith-tulajoknál. Marvin Williams-t már nem ajánlgatom ilyen nagy hévvel, mert Bibby érkezését talán ő sínylette meg leginkább. Horford viszont már szinte biztosan szállítja a dupladuplát, amikor pályára lép, tehát őt is körbeszaglászhatjátok.
Sérültek, ne tedd be őket!: Claxton, Law
Kötelező: Josh Smith, Joe Johnson, Bibby, Horford
Csak „mély” ligákban: M.Williams, Childress, Pachulia
 
Charlotte Bobcats
Gerald Wallace 4. agyrázkódása az utóbbi 4 évben „kissé” keresztülhúzta a Bobcats számításait, és sok fantasy GM-ét is. Biztos, hogy GWall legalább 2 hétig nem léphet a pályára, és elképzelhető, hogy ez a kettes 4-re vagy 5-re ugrik, attól függően, hogy mikor lesz egy teljes hétig tünetmentes. Távollétében Mohammed, Dudley, Richardson és Carroll szerepe növekszik. A Felton- és Boykins-tulajoknak jó hír, hogy a csapat elküldte McInnist, így rajtuk kívül nincs igazi irányító a keretben.
Sérültek, ne tedd be őket!: Wallace (min. 2 hétre), May (egész szezonra), Morrison (egész szezonra)
Kötelező: Richardson, Felton, Okafor
Csak „mély” ligákban: Boykins, Carroll, Mohammed, Dudley
 
Chicago Bulls
Jim Boylan eléggé furán keveri a kártyákat, de tulajdonképpen igaza van. Mindig az játszik (sokat), akinek jobban megy a dolog. Ha ez Hughes, akkor ő. Ha Gordon, akkor ő. Ha Thomas, akkor ő. Ha Noah, akkor ő. Biztosra senki sem mehet, de Deng, Gordon és Nocioni játékideje egy hangyányival megbízhatóbb, mint a többieké. Duhont el lehet felejteni, és Aaron Gray sem verekedte be magát a csapatba.
Sérültek, ne tedd be őket!:
Kötelező: Deng, Nocioni
Csak „mély” ligákban: Hinrich, Noah, Gooden, Gordon, Sefolosha, Hughes
 
Detroit Pistons
Kíváncsi vagyok, hogy az érkező Ratliff kinek a játékidejét fogja megfelezni. Remélem, nem a fiatalokét, de a racionalitás azt mondja, erre nagyobb esély van, mint Sheed pihentetésére.
Sérültek, ne tedd be őket!:
Kötelező: Billups, Hamilton, Wallace, Prince, McDyess
Csak „mély” ligákban: Maxiell
 
Golden State Warriors  
Biedrins vakbélműtétje jól sikerült, Andris már edzeget is, de a héten ha pályára is lép, nem fog eleget játszani ahhoz, hogy jogosan tegye be bárki is a csapatába. Webber és Harrington viszont elég haloványak, tehát Nelson most kipróbálhatja, mit tud Brandan Wright. Ne várjunk csodákat, maximum 10 perceket. Inkább Pietrus és Barnes veszik át Biedrins helyét a rotációban, mint más.
Sérültek, ne tedd be őket!: Biedrins (még 1 hétig)
Kötelező: Davis, Jackson, Ellis
Csak „mély” ligákban: Pietrus, Harrington
 
Los Angeles Clippers
Cassell távozott, megnyitva az utat Knight és Dickau előtt. Előbbi passzol és lop (kevés perc alatt is), utóbbi inkább dobni tud, ennek megfelelően célozzátok meg őket. Kaman háta az utóbbi időben rendetlenkedett egy kicsit, több meccset is kihagyott, de a héten már játszani fog. Rajta kívül természetesen Maggette a legjobb fantasy opció a Clippersben, de egyre kiegyensúlyozottabb Thornton is.
Sérültek, ne tedd be őket!: Brand (legkorábban március elejéig), Livingston (egész évre), Davis (egész évre)
Kötelező: Kaman, Maggette, Thornton
Csak „mély” ligákban: Thomas, Mobley, Knight, Dickau
 
Minnesota Timberwolves
Ratliff megy a Detroitba, tehát Smith, Gomes és Brewer izomkodhatnak Jefferson mellett. Foye kezd rendesen belelendülni, de egyelőre nem hozza azt, amit várnék tőle – megjegyzem ahhoz még nem is játszik eleget. A húszpontos átlag messze van az év hátralevő részére, de egy 16 pont, 4-4 pattanó és gólpassz 2+ hármassal meccsenként nem elképzelhetetlen. Persze csak ha nem rondítanak bele a képbe a Jaric- és Walker-féle veteránok.
Sérültek, ne tedd be őket!:
Kötelező: Jefferson, McCants, Foye, Gomes
Csak „mély” ligákban: Brewer, Telfair, Smith
 
New Jersey Nets
Harris bemutatkozása jól sikerült, 21 perc alatt szerzett ugyanennyi pontot, miközben hármast is dobott, és passzolt is vagy ötöt. Ennek megfelelően a héten már ő fog kezdeni, eddig tartott Marcus kiskirálysága. Azért ne írjuk le őt teljesen, mert első számú helyettesként igenis lesz szerepe a továbbiakban is. A magas posztokon a helyzet változatlan, Sean Williams teljesen eltűnni látszik Diop mögött, Boone tökéletesen megbízható, Krstic még mindig nem a régi, és Swift is felépült, hogy innen-onnan ellopjon némi játékidőt.
Sérültek, ne tedd be őket:
Kötelező: Harris, Jefferson, Carter, Boone
Csak „mély” ligákban: Nachbar, M.Williams
 
New Orleans Hornets
Wells szinte azonnal megsérült, mihelyt kipenderíthette volna Petersont a kezdőből, így mégsem tűnik olyan jó vételnek – egyelőre. Még mindig Pargo az első számú csere, és mint ilyen, elég hasznos lehet a mélyebb ligákban.
Sérültek, ne tedd be őket!: Bernard Robinson
Kötelező: Paul, West, Chandler, Stojakovic
Csak „mély” ligákban: Pargo, Peterson
 
New York Knicks
Marbury-t végleg száműzte a Garden környékéről Thomas, és azt is megtiltotta, hogy brkinek bármit nyilatkozzon. Ha még létezik Steph-tulaj, aki ezek után sem dobja ki a csapatából, az vagy elvakult fanatikus, vagy inaktív, vagy mindkettő. Minden esetben megérdemli, hogy a kopasz irányító ott rontsa a levegőt a csapatában. Ami az aktív Knicks-játékosokat illeti: Curry 20 perces centerré lett, és tekintve, hogy 30-35 perc alatt is alig pattanózott, passzolt, blokkolt, most pedig már alig szerez pontot, szinte szívfájdalom nélkül elküldhető.
Sérültek, ne tedd be őket!: J.James (szezon végéig) Marbury
Kötelező: Crawford,Robinson, Randolph
Csak „mély” ligákban: Lee, Richardson
 
Sacramento Kings
Shelden Williams helyett Spencer Hawes kapja a fiataloknak „járó” alamizsnaperceket, és tekintve, hogy él is velük, nem valószínű, hogy Williams a közeljövőben fantasy faktor lesz. Salmons és Garcia „egymás kenyerét eszik”, hol egyikük, hol másikuk használható(bb), de kb. együtt tesznek ki egy normálisabb játékost. Amíg Artest vagy Martin meg nem sérül, ez nem is fog változni.
Sérültek, ne tedd be őket!: Abdur-Rahim (egész évre)
Kötelező: Miller, Martin, Artest, Udrih
Csak „mély” ligákban: Garcia, Salmons
 
San Antonio Spurs
Parker visszatérésével Ginobili szemmel láthatóan kevesebbet vállal magára. De az is lehet, hogy elfáradt egy kicsit a csapat cipelésében. Kurt Thomas beépítése hosszabb időt vesz igénybe, mint gondoltam, még mindig Oberto a kezdőcenter, és mivel ő jobban dob, talán egy paraszthajszállal érdemesebb is betenni, mint a leginkább csak pattanózó Kurtot.
Sérültek, ne tedd be őket!:
Kötelező: Duncan, Ginobili, Parker
Csak „mély” ligákban: Finley, Oberto, Udoka
 
Seattle Supersonics
Watson a legrosszabbkor lett influenzás: élete legjobb formáját futotta az utóbbi másfél hétben. Robert Swift még szerencsétlenebb: akkor szedett össze még egy súlyos térdsérülést, amikor éppen felépült volna az előzőből – ez Collison, Wilcox és Petro egyeduralmát jelenti a palánk alatt. Innentől kezdve egyébként még hangsúlyosabb lesz a „kísérleti szezon” jelleg a Sonicsnál, bevallottan a Minnesota által is követett úton vannak, vagyis azt tesztelik, hogy kit hagynak meg jövőre, és kitől szabadulnak meg a nyáron. Teljesen tutira tehát csak és kizárólag Duranttal mehetünk, mindenki más játékideje rapszodikus lesz.
Sérültek, ne tedd be őket!: Swift
Kötelező: Durant, Watson, Wilcox, Collison, Jeff Green
Csak „mély” ligákban: Ridnour, Wilkins
 
Toronto Raptors
A Ford-effektus: 8,5 pont, 5 gólpassz, 38% mezőnyből – ezek Calderon adatai az utóbbi meccseken, TJ-vel az oldalán.
Sérültek, ne tedd be őket!: Garbajosa
Kötelező: Bosh, Calderon, Parker, Bargnani, Moon
Csak „mély” ligákban: Ford, Delfino
 
Utah Jazz
Sérültek, ne tedd be őket!: Hart
Kötelező: Williams, Boozer, Kirilenko, Okur
Csak „mély” ligákban: Brewer, Korver, Millsap
 
 
3 meccs (innentől kezdve csak a kötelezőket tegyétek be, hacsak nem mély ligában játszotok, vagy nincs más megjegyzés a csapatnál):
 
Boston Celtics
P.J. Brown leigazolása és Cassell várható érkezése tovább erősíti az öltözői egységet, és a gárda kispadját. Ezzel még valószínűbb, hogy az alapszakasz végén pihenni fognak Allenék.
Sérültek, ne tedd be őket!: Pollard, Scalabrine, T.Allen
Kötelező: Garnett, Pierce, Ray Allen, Rondo
Csak „mély” ligákban: Perkins, Posey, House 
 
Cleveland Cavaliers
Csak annyit mondok, hogy Devin Brown volt a héten a kezdőhátvéd. Ha nincs Pavlovic és nincs Szczerbiak… és az öreg Devin nem is játszott rosszul! Delonte West szerintem hozza majd a már látott 10 pont, 4-5 pattanó, 5-6 asszisztos szintet, a magas posztokon pedig sokkal igazságosabban osztoznak négyen, ahogy az eleinte gondoltam: Joe Smith is sokat játszik. Mondjuk nem is csodálom. Ha belegondolok, mit kéne LeBronnak művelnie, ha Big Ben és Varejao egyszerre lenne a pályán…
Sérültek, ne tedd be őket!: Pavlovic, Gibson
Kötelező: James, Ilgauskas, Wallace, Szczerbiak, West
Csak „mély” ligákban: Joe Smith
 
Dallas Mavericks  
Kidd hatása Nowo-ra: 29 pont, 56% mezőnyből, 1,4 hármas az utolsó 5 meccsen. Stackhouse ismét bevethető, ezt a pénteki meccsen Terry bánta. Howard formája nem a régi, de már javul. Dampier mellé jött Magloire cserének, de szerintem nem fog sok sót megenni, csak a rájátszásban lesz hasznos a maga 6 kemény faultjával.
Sérültek, ne tedd be őket!:
Kötelező: Nowitzki, Kidd, Howard
Csak „mély” ligákban: Terry, Dampier, Stackhouse, Bass
 
Denver Nuggets  
Kleiza ismét egészséges, vége J.R. Smith virgonckodásának.
Sérültek, ne tedd be őket!: Atkins (egész évre), Nene, Hunter
Kötelező: Camby, Iverson, Anthony, Martin, A.Carter
Csak „mély” ligákban: Kleiza 
 
Houston Rockets  
Yaónak vége, megint jöhet a nagy öreg: Mutombo a maga 41 évével még mindig képes szép emlékeket ébreszteni bennünk a blokkjai és a pattanói révén. Scola, Landry és Hayes szerepe is emelkedik kicsit, de leginkább Alstonon érzem, hogy felrobbanhat. Most, hogy eggyel előbbre lépett a támadási opciók sorában, felszabadultabb a játéka, mint eddig.Bobby Jackson persze beleszólhat a dolgokba irányító poszton.
Sérültek, ne tedd be őket!: Yao, Sura, Francis (mind egész évre)
Kötelező: McGrady, Alston, Battier, Scola
Csak „mély” ligákban: Landry, Head
 
Indiana Pacers
Sérültek, ne tedd be őket!: J.O’Neal, Tinsley
Kötelező: Granger, Dunleavy, Diener, Murphy
Csak „mély” ligákban: Rush, Daniels, Foster
 
Los Angeles Lakers
Egyetlen kérdésem van: meddig bírja Kobe kisujja?
Sérültek, ne tedd be őket!: Mihm, Bynum (még 2-3 hétre), Ariza
Kötelező: Bryant, Gasol, Odom, Walton
Csak „mély” ligákban: Fisher, Farmar, Radmanovic, Vujacic
 
Memphis Grizzlies
Az új Grizzlies neve: Gay és a többiek. Miller hiányában egyedül Rudy az, aki folyamatosan magas teljesítményre képes, hiszen sem Navarro, sem Darko, sem más nem játszik tartósan jól. Még Warrick van ehhez a legközelebb, de neki is vannak gyengébb meccsei.
Sérültek, ne tedd be őket: Miller
Kötelező: Gay, Conley, Warrick, Navarro
Csak „mély” ligákban: Milicic, Lowry
 
Miami Heat
Haslem játszik, Wright kispados.
Sérültek, ne tedd be őket!: Mourning, Parker
Kötelező: Marion, Wade, Haslem, Blount
Csak „mély” ligákban: Davis, Williams, Wright
 
Milwaukee Bucks
MoWill és Redd együtt sosem lesznek igazán sikeresek, ha legalább két poszton nem lesz mellettük valami kiváló védő. Bogut már jó úton van e státusz felé, és ha egészséges, Mason is elmegy, de sem Villanueva, sem Yi nem illik bele a képbe. Így viszont marad a fantasybarát támadókosár. Nem is panaszkodok többet. :)
Sérültek, ne tedd be őket!: Noel, Sessions
Kötelező: Redd, Williams, Bogut, Villanueva
Csak „mély” ligákban: Yi, Mason
 
Orlando Magic
Howard az utóbbi időben eléggé lelassult, messze nem hozza a maga 15 pattanóját és főleg a 3-4 blokkját meccsenként. Ha a playoffra tartalékol, igaza van, de a tulajdonosait ez biztosan nem nyugtatja meg.
Sérültek, ne tedd be őket!: Battie (egész évre), Dooling
Kötelező: Howard, Lewis, Turkoglu, Nelson, Evans
Csak „mély” ligákban:Bogans
 
Philadelphia 76ers
Dalembert nem 100%-os, két apró sérülése is van, amik jelentősen hátráltatják, de leülnie nem kell miattuk. Pedig hosszú távon lehet, hogy mindenki jobban járna, ha egy kétmeccses kihagyás után teljes erőbedobással térne vissza.
Sérültek, ne tedd be őket!: H.Hill (egész évre), J.Smith
Kötelező: Iguodala, Dalembert, A.Miller
Csak „mély” ligákban: L.Williams, R.Evans, T.Young
 
Phoenix Suns
Amare: 31 pont, 9 pattanó, 2,2 blokk, nevetséges mezőnyszázalék az első 5 meccsen Shaq érkezése óta. Lehet, hogy ez is a terv része volt? O’Neal az eredeti posztjára „száműzte” Stoudemirét, így még Duncanéknek és Cambyéknek is nehéz dolguk lesz STAT ellen!
Sérültek, ne tedd be őket!: 
Kötelező: Nash, Stoudemire, Hill, Barbosa, O’Neal
Csak „mély” ligákban: Diaw, Bell 
 
Portland TrailBlazers
Roy a héten alaposan ránk ijesztett, olyan híreket is hallhattunk, miszerint nem néhány meccset, hanem néhány hetet kell kihagynia a bokaficamával. Végül mégis a meccsekről, nem a hetekről szóló verzió jött be, huhh… A másik jó hír, hogy James Jones is játszik, Outlaw visszatérhet a jól begyakorolt 6. ember posztra.
Sérültek, ne tedd be őket!: Oden (egész évre), Miles (továbbra is lábadozik…)
Kötelező: Roy, Aldridge, Outlaw, Jack
Csak „mély” ligákban: Blake, Przybilla, Webster, Jones
 
Washington Wizards
Butlernél a totálisan inkompetens orvosi stáb végre megtalálta a baj igazi forrását. Nem rándulása, hanem szakadása van a csípőjében, ennek pedig nem kifejezetten tett jót az eddigi rehab. Most szigorú pihenés jön legalább egy hétig, aztán meglátjuk. Még szerencse, hogy a szakadás csak részleges, mert ha teljes lenne, semmi reményünk nem lenne, hogy látjuk még Caront játszani ebben a szezonban. A többiek köszönik, jól vannak, kivéve Arenast, aki nagy sajnálattal jelentette be, hogy mégsem tud március 2-án visszatérni a pályára, sokkal valószínűbb a március vége… Mi lenne, ha a fővárosban a phoenixiekhez hasonló színvonalú orvosi stáb lenne, és nem kezelnének félre minden szerencsétlent, aki a kezük közé kerül?
Sérültek, ne tedd be őket!: Arenas (minimum március végéig), Butler (még egy hétig minimum), E.Thomas (egész évre)
Kötelező: Jamison, Haywood, Daniels, Blatche
Csak „mély” ligákban: Stevenson 

Szólj hozzá!

Címkék: sport nba james fantasy sport nowitzki kobe gasol

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr77362066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása