HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA - Hulkék a rájátszásban

2008.03.25. 08:11 hulk

Messze a vége, jó esetben, kő kemény csatákat ígérő, három hét van még hátra, de már a rájátszásból, ezért ünnepeljük meg a alapszakaszt. 

A kis üveges befőtt bontásra, az adott alkalmat, hogy háromból, három csapatom jutott tovább. Na ez nem rossz, mi? Nem is akármilyen pozícióban. A két napi állítású ligából az egyiket megnyertem, a másikban, az alapszakasz lezárultával a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhattam fel. Míg a magyar bball bajnokságban, rengeteg és folyamatos sérülésektől hátráltatva, ha szoros csatában is, de a negyedik pozícióra így is jó voltam. Ami, mellesleg azt jelenti, hogy az első körben, a jó hajrájának köszönhetően, éppen a törpével fogok összecsapni.

Egy igazi fantasysport.blogos harc lesz ez, de csak egyikünk élheti túl, aki persze remélem én leszek. Nálam Gasol, Gibson, Bynum maródi, míg az ellennél Marion, Hinrich, Wilcox, Ben Wallace, Salmons fog hiányozni. Az egészen friss és kalap emelős igazolásától, viszont tartok egy kicsit, na jó nagyon. Ez a Hawes gyerek, a Miller sérülésével megkapott ajándék perceket, eddig bizony tökéletesen kihasználta. Egy egészséges spanyollal nem aggódnék, no de így?!

3 komment

Címkék: sport nba fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr5394830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sammydavis 2008.03.25. 14:34:12

Hulk, köszi a jelzőket ("prof", "kalapemelős igazolás"...), csak remélem, hogy a hét végén is meg fogom érdemelni. ;)

Hamarosan jön az én blogbejegyzésem is az elmúlt hetekről, és talán egy másik is, ami a többi csapatomat boncolgatja... addig viszont marad az izgulás, hogy nem marad így az eredmény a párharcunkon (sajna Miller játszott, így Hawes nem annyira ütős, mint szerettem volna - 2-13 oda, ez így nem mehet tovább!). :)

hulk 2008.03.25. 17:32:09

13-2. Hej, de szép eredmény is ez, csak az a baj, hogy még sok van hátra. Persze nekem itt már elég az egy pontos, sima győzelem is.
Miller valóban játszott, ezzel Hawkest semlegesítettük, csak maradjon is így az egész hétre. Viszont kompenzálásként Bougot, valami egészen káprázatosat produkált a palánkok alatt.

sammydavis 2008.03.26. 16:32:08

Mondtam már, hogy utálom David Westet, amikor nálad van, és 30/15-öt csinál? :)

Egy másik ligában persze imádom, mert nálam van... :))

Ugyanezt tudom elmondani Manuról is egyébként.

Már csak abban bízom, hogy Brad nem bírja sokáig a gyűrődést, és a hétre abbafejezi a játékot, hogy Hawes legyen a király! Bogut meg nyugodtan folytathatja a hetet, ahol elkezdte...

Már most látni egyébként, hogy szoros lesz a meccsünk - mármint ha feltámad a csapatom. Egy második napi 2-13-nak sokkal kevésbé örülök, mint egy első napinak, itt az ideje kezdeni valamit magunkkal! (Hajrá Gasol!) ;)
süti beállítások módosítása