HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA '07-'08 - 14. hét

2008.02.06. 18:25 hulk

Lassan már megszokom, hogy ha végre igazán jó hetet foghatnék ki, két dolog történik: egyrészt valaki megsérül a csapatomban, ahogy most a második (első?) legjobb emberem, Butler; másrészt a tabella első két helyezettje csakazértis alapon még jobb eredményt produkál, mint a Hőseim.

Az egyik régi motoros GM, Kidd, és gárdája, a Ny Ull Snara ellen épp ez volt a helyzet. Minden kategória ellentmondást nem tűrően dőlt el, kivéve a játszott meccseket (Butler kiesésének hála döntetlen lett), és a turnovereket (3-mal nyert Kidd). Amit sikerült elbukni:

- FG%: ha Kiddnél Foster, Biedrins, Allen, Childress és Ely is 55% felett hajigál, és a többiek sem betliznek, akkor hiába van nálam is 5 hasonlóan szóró játékos (ritkaság!), Granger és MoWill 36% és 38%-os teljesítménye eleve megpecsételi a sorsunkat. Más kérdés persze, hogy ezek ketten több hármas dobtak, mint az ellenfél teljes csapata...

- OREB: itt nincs vita, Foster és Childress egyedül kivégeztek, talán Wilcox és Big Ben hozta az elvárható minimumot.

- TO: itt sincs meglepetés, talán csak az, hogy ilyen szoros lett (49-52 oda). Ha Conley játszott volna a Memphisben, Kidd Lowryja pályára sem igen lép, így nem szedhet össze 9 TO-t a 3 meccsén. Na, azok nélkül már sima lett volna ez a kateg is.

- PF: amikor valakinek 7 olyan játékosa van, aki minimum hetet odacsap egy héten, az nem sok jóra számíthat a faultok kategóriájában. Nekem persze ilyen embereim vannak... Bogut pl. egymaga többet faultolt, mint az ellennél Nash, Allen, Durant és Ely együttvéve!

A GP-beli döntetlen miatt összesítve tehát 10-4-re nyertem, egy helyet előreugorva a 3. pozícióba, de még jobban leszakadva az első kettőtől (ők mindketten 12-3-ra nyertek).

 

További érdekességek:

Stephen Jackson is meglépte, amit fentebb leírtam MoWill és Granger kapcsán, csak neki egyedül is sikerült az ellenfelet lepipálnia a 11 db(!) értékesített hármasával. De egyébként is jól termelt (17 assziszt, 4 ST, 3 BLK, csak 3 TO), ráadásnak pedig brutálisan dobott is, ami tőle különösen szokatlan (57% FG és 90% FT)...

Anthony Carter valami elképesztőt alakít, pedig igazság szerint csak 3. számú irányítóm (szerencse, hogy Hinrich SG-ként is bevethető): gólpasszokat ad, hármast dob, labdát szerez (eddig tipikus PG statok), jól dob mezőnyből (ez már nem tipikus), és blokkol is (ez meg már végképp nem)!!! Remélem, a Denver nem hoz irányítót, maximum vmi névtelen csereembert...

Granger, Marion, Bogut és Big Ben 22 labdát szereztek és 21-et blokkoltak a héten az összesen 11 meccsükön, ez a fejenként majd' 2-es átlag nem sok embernek sikerül... hát még négynek!.

Szólj hozzá!

Címkék: sport nba fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr97328301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása