HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 24. forduló

2008.01.31. 14:04 hulk

Már készülődtem az újabb dopping vizsgálatra, semmi különös, csak a szokásos, mint lemondani a találkozót a Unicef nagykövetekkel, amikor szóltak, hogy "csupán" csúcs beállítása történt. Igen, megint 79 pontot szereztek a Hulk SE bátor harcosai. Na jó nem mindenki tartozik ebbe a kategóriába, de az ügyeletes alibizőket úgy is elküldöm, vagy már meg is tettem.

James (4), a várható zakó ellenére is hozott egy keveset, nem úgy Distin, akinek nulla pontja nem is annyira meglepő, mint a csupán egy félidőnyi játéklehetőség. Az ellen viszont megint hozta a kötelezőt, hiszen a lista másodikjaként Ferdinand (6) és az elcserélés felé tartó Brown (6) szépen termelt.

Csak úgy, mint csapattársuk, az ügyeletes portugál zseni. Igen, lassan már minden jelzőt elhasználok Ronaldora (16x2), de erre duplára ez a minimum. Fabregas (11) és Petrov (8) is felébredt, előbbi egy góllal és egy előkészítéssel, míg a bolgár egy gólpasszal jelezte, hogy még lehet rájuk számítani. Gerrard (2), ő már a múlt, most inkább hagyjuk.

Elől, kemény fejű Adebayor (6), szezonbeli 16 góljának örülhetett. Soha rosszabb fordulót. Kicsit jöttem felfelé a ranglistán, ezért most a harmincon belülre (vissza)kerülés az elsődleges cél. Egyébként az utolsó négy körben ezt hoztuk össze: 61, 79, 69, 79. Ugye!

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo gerrard arsenal fantasy sport fantasy premier league fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr30319461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása