HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 23. forduló

2008.01.22. 08:12 hulk

13 perc. Ennyi játéklehetőséget kapott, három forduló után Garrido, ezzel rögtön nyolc pontot vett el tőlem. Hiszen Cole, az első számú cserém, góljával és a mezőny legjobbja címmel kilenc ponttal lett gazdagabb. Eh. Elviekben azért szerepelne, hogy pontokat gyűjtsön, helyette ezt csinálja, már ha játszik. Borzalom és mindez az értékén is meglátszik. Karácsony óta, fél millió fonttal ér kevesebbet, vagyis ennyit veszítek majd az eladásával.

Azért, nem olyan rossz a helyzet. Sőt. Egészen kiváló hetet zártam, már megint. Úgy tűnik a múlt heti lendület, még mindig kitart. Ellentétben másokkal, így egy kicsit zárkóztam a tabellán. Mondjuk, már ideje volt, hiszen van hova.A képlet egyszerű, Chelsea drukkerként kissé furcsa, de ha nyer a MU akkor az jó, ha nyer az Arsenal az még jobb. Na jó kizárólag fantasy szempontból.

Ronaldo (8x2) megrúgta a maga gólját, a védelemben Ferdinand (5) és a visszatért Brown (6) simára hozta a meccset. A csatársorom pedig káprázatos volt. Adebayor (12) kettőt vállalt, míg a társak hiányától szárnyat növesztő, heti jolly joker, Benjani (17!) mesterhármast ért el. Úgy látszik, neki kifejezetten jót tett, hogy kicsit szellősebb lett az Afrika Kupa miatt csapatának az öltözője. A vége 69 pont, ami a második legjobb a szezonban, ehhez hozzáadva a nyolcat, igen új rekord lett volna. De csak volna. Garrido, mit tettél? És hol vannak a többiek?

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport hulk se fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr43306696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása