HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Városnézés - FPL álomcsapat 22.

2008.01.16. 11:16 hulk

Miközben a király Róma történelmi nevezetességeivel ismerkedik, vegyük sorra a palota további előkelő vendégeit. Vannak itt megbízható harcostársak, mindjárt három is, visszatérő rutinos vendégek és az álomcsapattal csak most ismerkedő újoncok. Azt mondjuk, nem értem, hogy miért nem hozzánk jött emlékművet nézni. Közelebb vagyunk, olcsóbbak is, és hát …

Van der Sar négy forduló kihagyása után nem csak a MU kapujába tért vissza, hiszen a legjobbak összeállítása is vele kezdődik. A védelembe a liga legjobbjai mellet az egyetlen kakukktojást az a Hibbert jelenti, akit most a mezőny legjobbjának választottak és az utóbbi két mérkőzésen 15 pontot szerzett. Formáját és mérsékelt árát tekintve érdemes rá figyelni.

A többiek már szinte hazajárnak, amihez az is szükséges, hogy ne csak rombolni tudjanak, hanem rendszeresen eredményesek legyenek az ellen kapujánál. Most is ez történt, Ferdinandnak és Bellettinek ez a második szezonbeli gólja, Lescott 4-nél, míg Laursen védő létére, már hatnál (!) tart.

Ez azért is döbbenetes szám, mert a csatársorba, a duplájával bekerült Carew ugyanennyit, Ashton egyel kevesebbet szerzett. Persze Tevez más kategória, hiszen a kezdeti beilleszkedési nehézségek már messze vannak, sőt fontosabb és értékesebb lett, mint Rooney. Középen a triplázó King Ronaldo mellet, csak egykori csapattársa, a most kettőt hintő Richardson fért be.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr84299409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása