HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 22.

2008.01.12. 11:14 hulk

Ennyit? Nem volt ez egy kicsit sok? Mondjuk én Berbatov megszerzésében reménykedtem, a vége 15 millió font és Anelka, hát ez van. Még az is lehet, hogy rögtön kezdeni fog, de mit szól ehhez Sheva és a hétközi fordulóban ijesztően szögletes mozgású Pizzaro? Kétségtelenül ez a legjelentősebb transzfer eddig, de a francián kívül, már többen is csapatott váltottak, érdemes erre odafigyelni.

Amennyiben igazak a hírek, visszatér Cech kapus és Michael Johnson is játékra jelentkezik a Citynél. A város másik részén Tevez, Saha és ha minden igaz Neville lesz újra bevethető, inkább csak csereként, viszont Brown az eltiltását most fogja letölteni.

Ma este azért Hollandiára, a talán magyar résztvevővel zajló rangadóra, vasárnap pedig a két NFL mérkőzésre is ajánlott odafigyelni. Inkább azt kellet volna írnom, hogy kötelező és kész.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr53294485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása