HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Kispad 21.hu

2008.01.09. 13:18 hulk

Jelentem megtörtént a hatalomváltás. A szinte már örökös első Ecuador csapatát az ünnepek alatt többen utolérték és négyen meg is előzték. Ennek köszönhetően az élmezőny most minden eddiginél sűrűbb, hiszen az első és a második között minimális különbség van, sőt a hetedik is csak 11 pontra van a hazai elsőtől.

A sokáig vezető Benczik Zsolt gondolt egy merészet és a 18. fordulóban vélhetően a wild card felhasználásával egy tucat(!) cserét is végrehajtott. A cél elsősorban a legerősebb középpályás sor létrehozása volt, hiszen ezért igazolta le a Lampard, Ronaldo, Gerrard, Fabregas négyes fogatott. Jó ötletnek tűnhetett, vagy mégsem. Mert ennek komoly ára volt, nagyon komoly. Nem egy és nem is kettő, hanem jóval több lyukas poszt keletkezet elsősorban a hátsó alakzatban, ami az eredmények alapján sajnos be is igazolódott. 

És  akkor az újdonsült elsőről, akinek először is szeretnék gratulálni, bár itt még sok változásra van kilátás. Miklós István által irányított Jazz Maniac 1172 pontjával, ha csak mellbedobással is, de büszkén vezeti a magyar ranglistát, sőt már a harmadik körön is túl van a fantasy kupában. Mindezt úgy, hogy még nem is használta fel a szabad kártyáját, és fordulónként, eddig kizárólag csak egyszer cserélt. Igazán a 12. fordulóban indult el fölfelé, azóta rendkívül magas eredményeket produkál, kivételt esetében csak a 20. kör jelentett a gyengécske 47 ponttal. Érdekes, hogy nem igazán elégedett a  kapusposzttal, hiszen előbb elküldte Jamest, majd két fordulóval később a helyére igazolt Greent, most éppen Almuniaval kísérletezik.

Jazz Maniac: Almunia – Ferdinand, Laursen, Ridgewell – Ronaldo, Petrov, Rosicky, Pienaar - Santa Cruz, Adebayor, Keane  (a padon ott van még: Kirkland – Cambell, Hyypia - Nzogbia)

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport kispad fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr17290784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása