HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Partra szállás - FPL álomcsapat 21.

2008.01.04. 08:12 hulk

Többen is jelezték privátban, hogy megcsúsztam a fordulók számozásával. Köszönöm, már javítottam. A játék pontozásából adódóan, ha egy kapus jelen esetben Friedel büntetőt hárít, tudom azt csak elrontani lehet, akkor már le sem kell fürödnie, hehe, mert jöhet a forduló álomcsapatába.

Mindez szintén elmondható a gólt szerző védőkről. Dunne kivételével, a többiek, még a másod, harmad virágzását élő Sol Cambell is betalált az aktuális ellenfeleknek. A Villanál pedig már csatárokra sincs szükség, azért Gerát elvihetnék, hiszen Laursen és Mellberg helyettük is megoldja ezt a kérdéskört.

Az elásott csatabárdról már írtam, viszont Ballack kezd magához térni, mondjuk ha valaki, akkor ő nem igazán beszélhet fáradtságról. Sérüléséből felépülve, neki a szezon csupán december 26-án kezdődött, viszont ebben a három fordulóban szerzett két gólt és adott egy gólpasszt, ami 23 pontot eredményezett. A kérdés csak az, hogy Lampard felépülése után, mennyi játéklehetőséget kap majd, illetve mennyire oltják ki egymást. Az mindenesetre beigazolódni látszik, hogy abban a szerepkörben amiben az angol játszik sokan lennének még képesek hasonló teljesítményre.

Elől Adebayor már egy tucatnál jár. Még mondja valaki, hogy nincsenek pótolhatatlan játékosok? A francia zseni távoztával sokán már temették az ágyúsokat, majd Van Persie sérülésekor az újra temetés is megtörtént. Talán kissé elsiették a dolgokat. A végére az mondjuk meglepő, hogy a gólt és gólpasszt jegyző Johnson még egy bónusz pontot sem kapott, ugyan mi kell még egy csatártól?  


 

Szólj hozzá!

Címkék: sport ronaldo premier league fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr76284077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása