HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NHL Fantasy Hoki - Kellemes ünnepek voltak

2008.01.02. 20:33 Ciani

Karácsony és a szilveszter miatt az elmúlt két hétben nem tudtam beszámolni a Suomirulz meccseiről, de most igyekszem bepótolni a lemaradást. Két meccset játszott a mostanában bombaformában lévő csapatom és csodák csodájára folytattuk győzelmi sorozatunkat, amely immár hat hete tart.

Először a Hugyagi kiöntéssel meccseltünk, melynek tulaja nagy Flyers fan, ennek megfelelően tele van Philly játékossal a kerete, ráadásul közte két nagy sztárral: Briere-rel és Timonennel. Mellettük a Devilses Zubrust és Martint kell tőlük kiemelni, illetve a két remek fiatalt, a montreali Chris Higginst és a pittsburghi Jordan Staalt.

De ami igazán rémisztő volt, az a két klasszis kapus az ellenfélnél, Biron és Vokoun, ám jól jött, hogy csak Vokoun védett jól közülük, míg nálunk Norrena egészen kimagasló teljesítményt nyújtott a maga két meccsén. Így sikerült két kategóriát (GA, SV%) is megnyerni, egy vereség (W) és egy döntetlen (SO) mellett, ami várakozáson felüli teljesítmény volt.

Mint már korábban említettem, ha az ember elkapja a fonalat, akkor előbb-utóbb a szerencse is mellé áll. Nos, ez tökéletesen megállja a helyét a Hugyag elleni párharcra is, ugyanis ellenfelemnél pocsék formában játszottak a sztárok, és a kiegészítő emberek sem most nyújtották legjobbjukat, mint korábban oly sokszor. Mindössze három gólig jutott a kiöntés a héten, amit Holmström egymaga meccselt, a többiek pedig még kilencet vállaltak mellette. Így nyertük az emberelőnyös és győztes gól kategóriát is.

Gólpasszokban jóval küzdelmesebb csatát vívtunk, csak az utolsó napon jegyzett Miettinen assziszttal nyertük ezt a statot minimális különbséggel, az emberelőnyös gólpasszokat pedig el is buktuk, ebben gyengék voltunk. Ahogy emberhátrányban is, hisz egyetlen SHP sem jött össze, míg ellenfelemnél három is; ugyancsak simán veszítettünk PIM-ben is, ahol Carcillo a maga 27 kiállításpercével egyedül legyőzött minket.

Ezzel azonban el is mondtam minden kategóriát, amit elveszítettünk. A kapuralövéseket és a +/- statot óriási fölénnyel, míg az elhozott bedobásokat magabiztosan hoztuk, így alakult ki a 9-4-1-es végeredmény. Ezután már bizakodva vártuk a liga komisszárjának csapata elleni csatát, a MacPhisto Wings ugyanis nem volt túl jó formában az utóbbi időben.

Ráadásul a rendkívül rutinos fantasy játékos Karácsonykor elfelejtett csapatot állítani, így csak két kapusmeccse volt a héten, tehát alapból 4-0-val kezdtük a meccset. Hozzá kell tenni azonban, hogy e hiba nélkül is söpörtük volna a kapusok közti csatát, Leclaire ugyanis lehozott két győzelmet, közte egy hibátlan meccsel, és magas volt a védési hatékonysága is, amit Norrena visszafogottabb meccse sem rontott le. Ellenfelemnél tulajdonképpen Kiprusoff az egyszemélyes kapuspár, aki pedig pocsékul védett a héten.

A mezőnyjátékosok között azonban már nem volt ilyen egyszerű a helyzet. Dacjuk, Getzlaf, Fjodorov, Whitney, Pominville, Chara és Markov egytől egyig nagyszerű játékosok, akiktől nagyon is tartottam – mint kiderült, teljes joggal. Különösen a Wings centere, Dacjuk tört sok borsot az orrunk alá a maga 1+5-jével, de Whitney három emberelőnyös gólpasszának sem örültem…

Tetézte a dolgokat, hogy mi is visszaestünk az elmúlt hetek remeklése után, mindössze öt gólra voltunk jók, abból hármat Lecavalier egyedül szállított, de így is csak egyetlen góllal szereztünk kevesebbet, ami meglehetősen bosszantó volt. Ugyanakkor az előnyös gólokat megnyertük Calder vasárnapi PPG-jével, győztes gólt viszont nem szereztünk, így az elúszott.

Tőlünk szokatlan módon nagyon sok gólpasszt jegyeztünk, Heatley egymaga hatot, amivel ezt a statot megnyertük, de hiába volt hat emberelőnyös asszisztunk, ezt buktuk Dacjuk és Whitney miatt. Nem kellett viszont extrát hoznia a Wingsnek a +/- és PIM terén a győzelemhet, miután borzalmasan alulteljesítettünk mindkettőben. Már-már szokás szerint ismét hoztuk ugyanakkor a megnyert bulikat, és szintén nem meglepő módon alulmaradtunk lövésekben. Egyetlen kategória döntetlen lett ezen a héten is, ugyanis egyik csapat sem jegyzett emberhátrányos pontot.

Így végül a remek kapusteljesítménynek köszönhetően szoros csatában nyertünk 7-6-1-re, ami újabb 15 pontot jelentett a tabellán, ahol az új évet már a 16. helyen kezdjük. Már csak egyet kellene előre lépni a bentmaradáshoz, ami nem lesz könnyű, mert elképesztően szoros a középmezőny, a 6. helyezettet alig pár pont választja el a 15.-től.

Szólj hozzá!

Címkék: nhl fantasy sport fantasy hoki suomirulz

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr100282491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása