HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 19.

2007.12.29. 09:44 hulk

Amikor a héten tanácsként Ronaldo és Benjani újbóli/azonnali megszerzését ajánlottam, bizony nem csak a levegőbe beszéltem. Nos, hosszas töprengés után mindketten újra a Hulk SE fedélzetén vannak. A szíven szakad meg, még ilyet nem csináltam, de Lampard sérülése és a portugál értékének folyamatos emelkedése miatt, dupláznom kellet, ami négy pont elvesztését vonta maga után.

Több lehetőség is felmerült, hiszen Garrido egy ideje partvonalon kívülre került, így egy lyukas poszton lett hátul. A kinti okosok szerint most érdemes megfontolni Howard kapus leigazolását, hiszen az elöző kilenc bajnokin három, vagy annál több pontot szerzett. A védelembe Sol Cambellt, mert csapatának viszonylag kellemes sorsolása van, míg elől, bár ez szerintem inkább szerencsejáték, a 12 mérkőzésén 9 gólt jegyző Fernando Torrest. Én azért előtte még felhívnám Benitez mestert.   

Tehát az idei esztendő utolsó angol bajnoki fordulója következi, igazi derbikkel. Aztán nem feledni, hogy két nap múlva, már jön is a következő. Szóval csak mértékkel a pezsgőből, hehe. Nagyon boldog, szerencsés új évet, sok fantasy pontot és egy jó Európa bajnokságot kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: sport premier league fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr6277928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása