HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Kispad 5.

2007.11.27. 08:26 hulk


Ott hagytuk abba, hogy négy játékosom sem kapott lehetőséget, bár Kaká valamit törlesztett ez csak a kozmetikázásra volt elég. Az már a harmadik fordulóban is kiderült, hogy Sheva nagyon rossz választás volt. Egyrészt játék nélkül nehéz pontokat gyűjteni, másrészt az egyéb lehetőségeimet is leszűkítette.

Most viszont megléptem a cserét és hoztam helyette, a fagyos Moszkvából szerelem Vágnert, amivel lett némi pénzem is a jövőbeni cserékre. A cél ezzel a gyengécske csapattal, a játékban maradás, hogy a második körben is maradjon még esélyem valami jó helyzésre.

További rizikót jelent, sőt egyre nagyobbat, hogy a már továbbjutott csapatok milyen felforgatott összeállításban lépnek pályára. Amit már most tudunk, hogy Hleb, Henry, Rooney és Inzgahi biztosan nem játszik holnap és holnapután. Valaki nem tudja, hogy Finnan esetleg …

A magyar ranglistát 249 pontjával vezető Rofös-Horváth Zsolt csapatában, a november eleji négyes csere után, most sem történt változás.
FC Airhorvath: Valdés – Carragher, Zanetti, Carvalho, R.Carlos – Hleb, Fabregas, Malouda, Quaresma – Kanoute, Messi

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr21242777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása