HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA - Hétfő reggeli 5. játékhét

2007.11.26. 07:25 hulk

Ez nem a Wizards hete volt… kezd úgy kinézni a csapat, mint a Milwaukee tavaly, lassan a teljes kezdőötös maródi lesz. A fővárosiaknak gyakorlatilag az összes centernek titulálható játékosa (Thomas, Haywood és Pecherov) sérült, így Blatche kénytelen keménykedni a palánk alatt. Mondjuk ez nem megy neki rosszul, tehát érdemes figyelni rá Fantasylandben. (Apró megjegyzés: Haywood nem hónapokra, csak napokra sérült le, tehát ez a kísérlet Blatche-el nem lesz hosszú életű.)


A fő érvágás viszont Arenas kidőlése 3 hónapra. A nagy hármas másik két tagjára, és Antonio Danielsre érdemes lesz építeni ez alatt az idő alatt, lehet próbálkozni a kevésbé figyelő Butler- Jamison- és Daniels-tulajoknál, hátha még a jelenlegi piaci értéken sikerül elcsaklizni tőlük az említetteket!

A héten a gárdák 3/5-e 4 meccset játszik, tehát lesz miből válogatni, ugyanakkor a Charlotte és a Chicago játékosaival vigyázni kell, mert csak 2 meccsük van!

 

A játékosokat továbbra is 3 kategóriába osztottuk, aszerint, hogy a csapatuk heti meccsei és ellenfelei szerint milyen teljesítményt várhatunk tőlük:

Sérültek, ne tedd be őket!: Sérültek, eltiltottak.

Kötelező: Minden körülmények között érdemes betenni a csapatotokba.

Csak „mély” ligákban: Az összesen legalább 200-250 játékost foglalkoztató ligákban szóba jöhető játékosok.

 

Lássuk tehát, ezen a héten ki-kicsoda?

 

4 meccs:

 

Boston Celtics (@CLE, NYK, @MIA, CLE)

Garnett kicsit visszavett a tempóból, és ezzel megduplázta Perkins értékét. House továbbra is az első számú csere (Posey-val együtt), tehát őt is érdemes játszatni, de ami a héten feltűnt, az az, hogy a sztárok játékideje egy hajszálnyival csökkent, és több szóhoz jut a kispad. Persze nem annyira, hogy most hirtelen érdemes legyen mindenkit leigazolni, de a trendet érdemesnek tartottam megemlíteni. Hosszú távon ez azt szolgálja, hogy KG, Pierce és Allen is végig egészségesek legyenek, tehát ne morogjanak a tulajdonosaik, ha itt-ott nem egészen hozzák a srácok az elvárt statokat!

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Garnett, Pierce, Ray Allen, Rondo, Perkins, House

Csak „mély” ligákban: Posey, T.Allen(?)

 

Cleveland Cavaliers (BOS, @DET, @TOR, @BOS)

James és a többiek megint Hughes nélkül lesznek kénytelen tevékenykedni egy hónapig, ennek leginkább a Gibson-tulajok örülhetnek. Érdemes rajta tartani a szemünket Devin Brown-on is…

A heti ellenfeleknek egytől egyig fontos lesz a Cavs legyőzése, de ha James továbbra is tartani tudja az utolsó 3 meccsén elért 41 perces, 55 és 83%-os, 2,7 hármasos, 40 pontos, 8,5 pattanós, 7 asszisztos, 1,5 lopásos, 2 blokkos átlagát, egymaga kivégzi az ellenfeleket mind a valóságban, mind a fantasyban.

Sérültek, ne tedd be őket!: Hughes (még 4 hétig), Varejao (még mindig nincs szerződése), Nichols, Snow, Marshall

Kötelező: James, Ilgauskas, Gooden, Gibson, talán Pavlovic

Csak „mély” ligákban: hármashiányban szenvedőknek Damon Jones, Devin Brown(?)

 

Dallas Mavericks (WAS, MIN, POR, @NOH)

A héten Dampier visszatért, tehát a Diop- és Bass-tulajok kedve nem épp felhőtlen. Terry is jelentősen visszavett a tempóból, és Johnson edző azt is kitalálta már, hogy Nowitzki perceivel is „Duncanesen” fog gazdálkodni. Hogy mi a jó hír? Howard még egyben van… A heti ellenfelek közül csak a Hornets elleni idegenbeli meccs jelentene fantasy rémálmot, de mivel Chandler sérült, kijelenthetjük, hogy nem lesz olyan rossz ez a hét a dallasiaknak. Különösen Harrisnek.

Sérültek, ne tedd be őket!: Jones, George

Kötelező: Nowitzki, Howard, Harris, Terry, Diop

Csak „mély” ligákban: Stackhouse, Bass

 

Denver Nuggets (IND, @LAL, LAC, MIA)

„Camby egészen megtáltosodott” – írhatnám, ha nem lenne megszokott tőle egy-egy 20 pattanós, 5 blokkos játéknap. Persze egymás után 2 ilyen már tőle is szép dolog, és még szebb, hogy közben pontokat is szerez (50%-kal mezőnyből), és asszisztokat is ad (3,5 átlagban a héten). Ja, és mindezt Kaman, és Al Jefferson ellen… A héten joggal reménykedhetünk hasonló számokban, és szükség is lesz Cambyre, mert Nene mellett immár Hunter neve is a sérültlistán díszeleg, és persze Martin sem teljesen 100%-os még.

Sérültek, ne tedd be őket!: Carter (lassan visszatérhetne már), Atkins (december közepéig), Nene (december végéig), Hunter (december végéig)

Kötelező: Camby, Iverson, Anthony, Kleiza

Csak „mély” ligákban: J.R.Smith, Martin

 

Golden State Warriors (PHX, @SAC, HOU, @SEA)

Stephen Jackson azt hozza, amit nagyjából várhatunk tőle: alacsony mezőnyszázalékot, de sok pontot, hármast, asszisztot, labdaszerzést. A pluszt a blokkjai jelentik, centereket megszégyenítő módon prakkerolt a héten. Tekintve, hogy a Suns, a Kings, a Rockets és a Sonics is rendelkezik gyors, és jól (vagy sokat) dobó hátvéddel, ezek a blokkok még jól jöhetnek a következő héten is. Ráadásnak Baron is feliratkozott a blokkolók listájára egy 5 prakkeres meccsel, plusz ugye itt van még Biedrins is, aki kifejezetten ügyes ezen a téren, és lassan kijelenthetjük, hogy a Warriors védekezése egyre ijesztőbbnek tűnik!

Sérültek, ne tedd be őket!: Hudson

Kötelező: Davis, Harrington, Jackson, Azubuike, Biedrins, Ellis, Pietrus

Csak „mély” ligákban: Barnes

 

Houston Rockets (@LAC, @PHX, @GSW, @SAC)

T-Mac visszatért, és rögtön adott is 12 gólpasszt, úgyhogy Bonzi királysága elég rövidre sikeredett. McGrady távollétében Scola vette át a Yao melletti második támadási opció szerepét, de kérdés, hogy erre a továbbiakban is szükség lesz-e. Az ominózus meccsen, amikor Tracy visszatért, Scola 9 percet játszott, tehát ne tápláljunk hiú reményeket! A heti ellenfelek mind rohanós gárdák, érdemes lesz a Houston játékosait foglalkoztatni.

Sérültek, ne tedd be őket!: Sura

Kötelező: Yao, McGrady, Battier, Hayes,

Csak „mély” ligákban: Scola, Alston, M.James, Head

 

Indiana Pacers (@DEN, @POR, @SEA, @LAC)

Shawne Williams előlépett kötelező játékossá, mert részben saját tehetségének, részben O’Neal gyengélkedésének köszönhetően eleget játszik, hogy belépjen az 1+ hármas, 1+ lopás, 1+ blokkos játékosok ritka táborába (ezeket én mini Marionoknak hívom). Az idegenbeli, ráadásul nyugati túra elég nehéz lesz, de tekintve, hogy ezek az ellenfelek is mind rohanósak (a Portland kivételével), továbbra is lehet építeni a Pacerekre. (O’Neal játszani fog, de vigyázzunk vele, mert félsérült, és bármikor beüthet neki egy DNP(did not play)!)

Sérültek, ne tedd be őket!: Diogu (még 4 hétig)

Kötelező: Granger, Tinsley, Dunleavy, O’Neal, Shawne Williams, Murphy

Csak „mély” ligákban: Harrison, Daniels

 

Los Angeles Lakers (SEA, DEN, @UTA, ORL)

Kwame nem teljesen egészsége, Mihm sem az igazi, Turiaf is maródi, magas embernek tehát marad Bynum, Radmanovic és Odom a Lakersben, akik játszani tudnak. Talán épp emiatt szálldosnak pletykák Webber megszerzéséről? Nem tudom, mindenesetre a fentiek mellett érdemes foglalkozni pl. Farmarral is, aki egyre nagyobb szerepet harcol ki magának, és persze a két húzóemberre, Kobéra és Odomra is lehet számítani.

Sérültek, ne tedd be őket!:  Brown, Turiaf

Kötelező: Bryant, Odom, Bynum, Radmanovic, Fisher

Csak „mély” ligákban: Walton, Farmar, esetleg Vujacic

 

Milwaukee Bucks (PHI, @ATL, @NYK, DET)

Hihetetlen, de egészséges a Bucks teljes kezdőötöse, ilyen pillanat tavaly alig volt. Idén viszont nincs semmi gond, és ez látszik az eredményekben is, egyre látványosabb, ahogy Bogut és Redd tolja felfelé a gárdát a tabellán. Lassan MoWill is visszatér a régi kerékvágásba, és megtalálja a büntetődobó kezét (eddig ez a mutatója nem volt túl rózsás), és Villanueva is elcsakliz pár percet Yi-től. A heti sorsolás szerint igazán csak a Pistons és a Hawks lehet veszélyes a fantasy sikerek szempontjából.

Sérültek, ne tedd be őket!: Ruffin, Storey

Kötelező: Redd, Williams, Bogut, Yi

Csak „mély” ligákban: Mason, Bell, Simmons, Villanueva, Gadzuric(?)

 

Minnesota Timberwolves (@NOH, @DAL, SAS, @MEM)

Ez nagyon nehéz hét lesz… Jól védekező, és jól támadó gárdák ellen kell felvenni a kesztyűt, és ebben nem segíthet Ratliff és Foye. Jeffersonnak és McCantsnak kell hoznia a meccseket, némi segítséggel Smith-től és Brewertől. Vagy az öreg ’Toine-tól? Ne már… ha már őt is javaslom, ott nagy baj van! J

Sérültek, ne tedd be őket!: Foye (néhány hétre), Madsen (néhány hétre), Ratliff

Kötelező: Jefferson, McCants, Gomes, Walker

Csak „mély” ligákban: Brewer, Jaric, Telfair, Buckner, Smith

 

New York Knicks (UTA, @BOS, MIL, PHX)

Marbury játszik. Ennyi a lényeg. Rajta kívül csak Randolph, Curry és Crawford helye vitathatatlan, de az, hogy egyik meccsről a másikra melyik kiegészítő embernek lesz jó napja, megjósolhatatlan. A minap Jeffries volt az ász, azelőtt Lee, holnap talán Richardson. Vagy Nate Robinson. Nem is merek jósolgatni…

Sérültek, ne tedd be őket!: J.James (szezon végéig)

Kötelező: Randolph, Crawford, Curry, Marbury

Csak „mély” ligákban: Lee, Nate Robinson, Jeffries, Richardson

 

Orlando Magic (@POR, @SEA, @PHX, @LAL)

Howard vezetésével a gárda legyőzte az addig veretlen Celticset is, ez számomra mindent elmond. Nelson az utóbbi hetekben már hosszabb távon is bizonyítja, hogy ő a csapat kizárólagos karmestere, Arroyo csak arra kell, hogy Jameer eleget pihenhessen. Viszont az, hogy Howard megtanult büntetőzni, kicsit elhamarkodott kijelentés volt részemről, mert Dwight épp a Boston ellen mutatott be egy 10/20-at, amivel mind a roto, mind a H2H ligákban óriási fejfájást okozott a tulajdonosainak. Rotoban sokkal nehezebb egy-egy ilyen negatív teljesítményt elviselni, H2H-ben mindig ott van a következő hét, de ez akkor is kemény volt. Lewis és Turkoglu hetek óta ugyanazt nyújtja, és Bogans is beleszokott már kezdőjátékosként a szerepkörébe, tőlük a nyugati túrán is kelleni fognak a hármasok, ha a Magic komolyan gondolja a jó helyezést az év végén!

Sérültek, ne tedd be őket!: Battie (egész évre)

Kötelező: Howard, Lewis, Nelson, Turkoglu, Bogans

Csak „mély” ligákban: Arroyo,  Foyle(?)

 

Philadelphia 76ers (@MIL, UTA, WAS, @NJN)

Dalembert kissé maródi, Korver teljesen az, Willie Green akkor sem talál be, ha az élete múlik rajta, így különösen nehéz az a teher, ami Iguodala és Miller vállára nehezedik. A héten sem lesz könnyebb, mert a Wizards kivételével egytől egyik jól játszó, vagy fejlődő csapatokkal kell megküzdenie a gárdának: a Bucks Milwaukee-ban jóval esélyesebb a Phillynél, a Jazz akárhol az, a Netsben meg ismét játszik Carter.

Sérültek, ne tedd be őket!: S.Randolph (lábadozik), H.Hill (egész évre), Korver

Kötelező: Iguodala, Miller, Dalembert (de vele óvatosan, a héten még figyelni kell a játékidejét, mielőtt elkötelezzük magunkat a jövő hétre!)

Csak „mély” ligákban: R.Evans (ha pattanó kell), Jason Smith (egyre jobb a pasas!)

 

Phoenix Suns (@GSW, HOU, ORL, @NYK)

Nash furcsán kevés pontot szerez, Marion is kicsit visszafogottabb a szokásosnál, Stoudemire kifejezetten rapszodikus (főleg a büntetővonalról) mostanság. Meglepetésre Hill és Barbosa jelentik most a húzóerőt. Ez a helyzet persze lehet, hogy csak a következő meccsig tart, amikor pl. Shawn és Amare, vagy az utána következőig, amikor meg Diaw és Nash robbanthat nagyot. A lényeg a lényeg: említettek mindegyike hoz egy jó átlagot, sőt, kiváló átlagot, tehát mindegyiküket kötelező játszatni!

Sérültek, ne tedd be őket!: - 

Kötelező: Marion, Nash, Stoudemire, Barbosa, Hill, Diaw, Bell

Csak „mély” ligákban: Skinner (egyre többet játszik, amikor a gárda Amare-kímélő üzemmódban van)

 

Portland TrailBlazers (ORL, IND, @DAL, @SAS)

Roy állandósította a jó formáját, és tulajdonképpen Aldridge-nek is csak azért volt egy gyengébb meccse a héten, mert gyorsan összeszedett jópár faultot. Ami számomra érdekes, hogy Przybilla helyett egyre inkább előtérbe kerül Outlaw, legalábbis a játékidőt tekintve. A statjai még nem az igaziak, többet pattanózhatna, és a rá jellemző STL-BLK kombinációk is elmaradoznak. A játékidő azonban jó gyógyír ilyen dolgokra, és Outlaw-nak ebből egyre több van, tehát érdemes komolyan foglalkozni a csapatba rakásával, még akkor is (illetve különösen akkor), amikor a heti ellenfelek nem lesznek éppen könnyűek. Texasban két nagy verésbe is belefuthat a csapat, ez tovább növeli a kispadosok esélyét.

Sérültek, ne tedd be őket!: Oden (egész évre), Miles (továbbra is lábadozik…)

Kötelező: Roy, Aldridge, Jack, Blake (gólpassz), Webster (hármas), Outlaw (egy pici mindenből)

Csak „mély” ligákban: Przybilla, Frye

 

San Antonio Spurs (@SAC, WAS, @MIN, POR)

Parker, Duncan, Ginobili. Azt hiszem, mindent elmondtam…… Ja, nem, a héten Obertóra is érdemes lehet építeni, mert egyre többet foglalkoztatja őt Popovich.

Sérültek, ne tedd be őket!: Horry

Kötelező: Duncan, Parker, Ginobili

Csak „mély” ligákban: Oberto, Finley, Elson, Bonner, Barry

 

Seattle Supersonics (@LAL, ORL, IND, GSW)

A problémás posztokon, PG-ben és C-ben kicsit tisztul a helyzet Seattle-ben, mert Ridnour, Kurt Thomas és Swift is maródi, tehát Watson, West, Wilcox és Collison helye egyre biztosabb. Wilkins a héten igazi nagyágyú volt, 24/7/3/2 körüli számokkal (PTS/REB/AST/STL), plusz 50%-os mezőny, és 77%-os büntetőszázalékkal. Durant továbbra is szenved a mezőnyszázalékával (35%), és hiába kompenzálja ezt a vonalról (95%!), egyszerűen nem hozza azt (a többi kategóriában sem), amire a (túlzott) elvárások alapján számítottunk.

Sérültek, ne tedd be őket!: Swift, Thomas, Ridnour

Kötelező: Wilkins, Wilcox, Durant, Collison, Watson, West

Csak „mély” ligákban: Jeff Green, Szczerbiak

 

Washington Wizards (@DAL, @SAS, @PHI, TOR)

„Arenas lassan-lassan talán visszatalál a sérülése előtti formájához” – írtam a múlt héten, erre beütött a krach, és 3 hónapra búcsút mondhatunk Agent Zeronak. Akinél már ott van Antonio Daniels, az örüljön, akinél meg nem, az nagyon gyorsan próbálja meg megszerezni! A tavalyi playoffban 15 pont és 10 assziszt felett(!!) volt az átlaga a csávónak, nincs idő semmiféle kecmecre, megvárom, amíg ellátogattok a csapatotok oldalára.

OK, ha ez megvan, akkor most ismét menjetek vissza, és nézzetek utána Blatche-nak is!

A heti ellenfelek semmi jót nem ígérnek, tehát a cserepadosok (Songaila, Young, essssetleg McGuire) is jók lehetnek valamire a nagyon mély ligákban.

Sérültek, ne tedd be őket!: Arenas (még 3 hónapig), E.Thomas (egész évre), Pecherov (december közepéig)

Kötelező: Butler, Jamison, Blatche, Daniels, Haywood (bokájára figyelni!)

Csak „mély” ligákban: Songaila, Stevenson

 

3 meccs:

 

Atlanta Hawks (@CHI, MIL, NOH)

No, a héten Marvin Williams kezdett valamiféle „joshsmithes” ámokfutásba, csak nem elsősorban blokkokban, hanem labdaszerzésben (3 per meccs). Ha még hármast is tudna dobni, egészen más kategóriába tartozna, pedig már így sem gyenge!

Közben Joe Johnson is kezd beindulni, de a mezőnyszázaléka továbbra sem jó, ezzel pedig a sok gólpasszt és hármast szinte teljesen kinullázza. Ugyanez elmondható Smithről is, aki hiába csinál 22/8/2/1/2,5-öt (PTS/REB/AST/STL/BLK), ha ilyen százalékokkal és TO-számmal működik: 36% FG, 73% FT, és majd’ 4 TO/meccs.

Horford akkor is dupladuplázik, ha kispados, akkor is, ha kezd, neki ez teljesen mindegy, nekem meg szimpatikus ez a hozzáállás. Már csak a PG pozíciót kellene stabilizálni (mindenki sérült, csak A.Johnson nem)…

Sérültek, ne tedd be őket!: Law, Lorenzen Wright, Claxton, Lue

Kötelező: Josh Smith, Joe Johnson, Marvin Williams, Al Horford, Josh Childress

Csak „mély” ligákban: Shelden Williams, A.Johnson

 

Detroit Pistons (CLE, @MIL, NJN)

Billups térdsérülése rendbejött, most Wallace az, aki miatt aggódhatunk. Az ő helyén Maxiell és Amir Johnson tolja a szekeret, tehát az utánpótlás jó kezekben van, de ők azért messze nem olyan veszélyesek támadásban, mint Sheed, és így a többiekre jobban tudnak figyelni az ellenfelek védői.

Sérültek, ne tedd be őket!: Stuckey

Kötelező: Billups, Hamilton, Prince, Wallace(??), McDyess, Maxiell

Csak „mély” ligákban: J.Hayes, A.Johnson

 

Los Angeles Clippers (HOU, @DEN, IND)

A Kaman-show folytatódik. Különösen abban a tekintetben, hogy lassan nincs a csapatban egészséges ember rajta kívül… Cassellen egyre jobban látszik a kora, Knight soha nem volt az egészség mintaszobra, Mobley is még lábadozik (bár játszik), és Maggette-et is utolérte valami húzódás. Úgyhogy az ellenfelektől függetlenül tudható, hogy a Clipsből csak azt érdemes játszatni, aki egyben van. Ez meg Kaman. Meg talán Tim Thomas és Mobley. Ennyi.

Sérültek, ne tedd be őket!: Brand (legkorábban februárig), Livingston (egész évre), Maggette

Kötelező: Kaman, Tim Thomas, Mobley

Csak „mély” ligákban: Cassell, Knight, Patterson, Thornton

 

Memphis Grizzlies (@NJN, @TOR, MIN)

Navarro és Gasol egyre jobb, de még egyikük sem az igazi. Mármint az elvárásokhoz képest. Mindenesetre a héten mindkettőjüket kötelező játszatni, csakúgy, mint Gayt, Millert és Lowry-t. Darko és Conley nem bevethető, helyettük Warrick és Swift, illetve a nagy (kis)öreg, Damon ’Mighty Mouse’ Stoudamire lehet a megoldás.

Sérültek, ne tedd be őket!: Milicic, Conley

Kötelező: Gasol, Miller, Gay, Navarro, Lowry

Csak „mély” ligákban: Stoudamire, Warrick, Swift

 

Miami Heat (CHA, BOS, @DEN)

Wade mellett számomra meglepő módon Shaq az, akire leginkább építeni lehet ebből a gárdából, de rajtuk kívül csak Davis és Haslem „zavar vizet” egyáltalán. A nagyon elkeseredettek számára még Mourning is épkézláb megoldás lehet, de vele gyakorlatilag véget is ért a felsorolás, még JWill sem teljesít úgy, hogy jó szívvel mondhassam, hogy tegyétek be a csapatotokba! A rossz rajt persze csak Riley edzőt zavarja, a játékosokat kevésbé, ezért elképzelhető valami nagy csapatfelforgatás, ami még rizikósabbá teszi a Heat-játékosok szerepeltetését a fantasy világában. Maradjunk abban, hogy egy ilyen szituációban csak Wade és Shaq a tuti, a többiek mehetnek a levesbe a hétre.

Sérültek, ne tedd be őket!:

Kötelező: Wade, O’Neal

Csak „mély” ligákban: Davis, Haslem, Williams, Mourning, Wright(?)

 

New Jersey Nets (MEM, PHI, @DET)

Carter ismét játszik, és tekintve, hogy egyhuzamban már négyet-ötöt-hatot-sokat veszített a gárda, szükség is van a játékára. Ezzel Antoine Wright értéke a felére esik, nem változik viszont Sean Williamsé, aki gyakorlatilag a Nets egyetlen normális magas embere manapság. Magloire és Collins támadójátéka nemlétező fogalmak, Krstic úgy szenved, ahogy csak lehet, marad Williams (és Boone). Kiddről és Jefferspnról pedig nem kell ódákat zengenem, hogy játsszanak mindenkinél a héten…

Sérültek, ne tedd be őket!: Marcus Williams

Kötelező: Kidd, Jefferson, Carter, S.Williams

Csak „mély” ligákban: Nachbar, Wright, Krstic(??)

 

New Orleans Hornets (MIN, @ATL, DAL)

A kezdők szerepelnek, a cserék nem. A Hornetsnél ez ilyen egyszerű. Mármint ha épp nincsen sérülés. Most van, Chandler maródi, és Ely az, aki egy picit többet játszik a szokásosnál. De csak egy picit… Így továbbra is a Paul-Peterson-Stojakovic-West kvartett viszi majd a hátán a csapatot, némi segítséggel Bobby Jacksontól és Pargótól.

Sérültek, ne tedd be őket!: Bernard Robinson, Chandler

Kötelező: Paul, West, Peterson, Stojakovic

Csak „mély” ligákban: B.Jackson, Rasual Butler, Pargo, Ely

 

Sacramento Kings (SAS, GSW, HOU)

Udrih már-már feledtette Bibby hiányát, amikor megsérült, és ismét Garciára ragyogott a fény. A héten a két texasi védelem valószínűsíti, hogy magas dobószázalékokat senkitől nem várhatunk a Kingsben, de Martinra, Artestre, a fent említett Garciára és kisebb mértékben Millerre ettől még lehet számítani más-más kategóriákban.

Sérültek, ne tedd be őket!: Bibby (még 6-8 hétre), Udrih

Kötelező: Martin, Artest, Miller, Garcia

Csak „mély” ligákban: Salmons, Moore, Thomas

 

Toronto Raptors (MEM, CLE, @WAS)

Bosh: 21,5/11,5/1,5 pont/pattanó/blokk a héten, már csak a 45%-os mezőnymutatót és a 3,5-ös labdaeladási mutatót kell javítani. Ford a héten kihagyott egy meccset, erre érdemes figyelni (a Calderon-tulajoknak is), és Nesterovic kidőlésével ismét Bargnani került a kezdőcsapatba. Moon továbbra is remekel, és simán a cserepadon tartja Kaponoékat.

Sérültek, ne tedd be őket!: Nesterovic (még 1 hétre)

Kötelező: Bosh, Ford, Calderon, Moon, Bargnani

Csak „mély” ligákban: Delfino, Parker, Kapono

 

Utah Jazz (@NYK, @PHI, LAL)

Csak Hart hiányzik a gárdából személyes okok miatt, tehát egészségi problémák nincsenek. Magyarul a kezdőcsapat továbbra is jól teljesít majd fantasyban, a kispad meg továbbra sem. A héten csak a Lakers védelme tűnik erősebbnek az átlagnál, a New York ellen pedig kifejezetten örömjátékot várok. Okur feltűnően rapszódikus, de elcserélni már kicsit késő, majd akkor kell eladni, ha összerak pár jó meccset egymás után.

Sérültek, ne tedd be őket!: Hart

Kötelező: Boozer, Williams, Kirilenko, Okur, Brewer

Csak „mély” ligákban: Millsap, Harpring

 

2 meccs:

 

Charlotte Bobcats (@MIA, @CHI)

A heti két meccs miatt csak a legbiztosabb tipp számít csak tippnek egyáltalán, és ez jelen esetben azt jelenti, hogy Felton és Wallace mellett csak Okafort érdemes játszatni. Mindenki másnak a kispadon a helye. Na jó, Richardson a mély ligákban még OK, de heti állítású bajnokságban a két jól védekező heti ellenfél ellen minden „normális méretű” ligában a padon a helye, ha van akár egy közepes játékosod egy 4 meccses csapatból.

Sérültek, ne tedd be őket!: May (egész szezonra), Morrison (egész szezonra), O.Harrington

Kötelező: Wallace, Okafor, Felton

Csak „mély” ligákban: Richardson

 

Chicago Bulls (ATL, CHA)

Deng megsérült, és ez nem jelent jót a Bulls tabellán elfoglalt helye szempontjából. A mázli az, hogy ez a sérülés egy olyan időszakban jött, amikor keveset játszik a csapat. Jelen állapot szerint csak Nocioni és talán Hinrich az, aki jó lehet a héten, de utóbbiban azért egy kicsit kételkedem. Hiába, a „kevés meccs, mindenki kispadra” fantasy-elv a Chicagóra is érvényes. Sérültek, ne tedd be őket!: A.Griffin, Deng

Kötelező: Hinrich, Nocioni

Csak „mély” ligákban: Wallace, Gordon

 

Sérülésmentesebb hetet kívánok!

 

 

                                                                                                

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr21241359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása