HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

FSB Aranylabda - Lionel Messi

2007.11.22. 07:48 hulk


Az Aranylabda titkos esélyese, a legnagyobb argentin tehetség Diego Maradona óta. Őszre a Barcelona első számú csillaga lett, háttérbe szorítva Ronaldinhót és Eto'ót. A „Maradona párhuzamot" tovább erősítette azzal, hogy tavasszal a Getafe ellen ugyanolyan szólógólt lőtt, mint 1986-ban Maradona Angliának. Nem befejező csatár, mégis vezeti a házi góllövőlistát, pechjére a Barcelona idén trófea nélkül maradt, és ősszel sem az igazi.

A zárkózott természetű argentin azonban már azért is hálás, hogy profi sportoló lett belőle. Tizenegy éves korában növekedésihormon-hiányt diagnosztizáltak nála, és úgy tűnt, nem lesz meg a havi 500 font a gyógykezelésre. Az FC Barcelona azonban családostul átköltöztette Spanyolországba, fizette a költségeket, és szerződést ajánlott neki. Messi a katalánok segítségét azzal hálálta meg, hogy húsz éves korára a világ egyik legjobb játékosává nőtte ki magát.

Nem megy rosszul a bajnokságban, ezt jelezi a már megszerzett hét gólja és két előkészítése, ami 53 ponthoz volt elég. Ezzel a csatárok között a második helyen található. Az európai porondon az ötödik, három találatot és egy gólpasszt jegyezetek fel a statisztikákba a neve mellé, ez pedig 22 egységet eredményezet. 

FSB tipp az Aranylabdára: 7,5 százalék.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr64236478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása