HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Kispad 13.hu

2007.11.16. 07:39 hulk


Úgy vagyok vele, mint Mulder egykor az idegen lényekkel. Szinte a kezdetektől figyelem Benczik Zsolt csapatát, de még mindig nem tudok rájönni a titokra. Fogalmam sincs, hogy mit és miért csinál? Az Ecuadorral már átlépte a hétszázas határt, és ezt nem sokan mondhatják el magukról idehaza.

Miután eladta Ronneyt, most éppen van a kasszájában, szabadon elkölthető 6,3 millió fontja. Magabiztosan, most azt írhatnám, hogy biztosan jön valamelyik középpályás nagyágyú, de esetében már megtanultam, hogy semmi sem biztos. Csak a magyar ranglista első helye.

Mindezt, olyan csapattal, ahol nincs Lampard, Ronaldo, Fabregas, Gerrard és a már említett Ronney. Viszont a kapuban ott van Reina, aki a múlt héten a csapatkapitányként, adott ugye gólpasszt, evvel pedig hozott neki 20 egységet.
A titkot mester, a titkot?!

Ecuador: Reina – Ferdinand, Toure, Gallas, Laursen - Essien, Elano, Petrov – Adebayor, Cole, Agbonlahor

Szólj hozzá!

Címkék: sport kispad fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr57230715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása