HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy NBA '07-'08 - 2. hét

2007.11.15. 16:16 hulk

"Juhé, most jön a tabellán tökutolsó, Wade nélkül, és a kispadról beálló Ridnourral, Pattersonnal és Sean Williams-szel kiálló Boston Eagles, ellenük már csak összekapják magukat a Hőseim!" - gondoltam. Így utólag viszonylag jogos volt az optimizmus, a potenciál továbbra is hatalmas a csapatomban. Sajnos azonban továbbra is csak mint potenciált emlegethetem, és nem mint teljesítményt.

Az úgy volt, hogy ugyan szépen kiszámoltam, ki játszik majd sok meccset a héten, McCants szinte azonnal lesérült, Outlaw, Przybilla és Bonner pedig igencsak háttérbe szorultak a csapataiknál. Továbbra is igaz volt tehát, hogy a sztárjaim betlizését nem bírja el a gárda.

Marion hozta a formáját, és Caron Butler is kezd éledezni, de amikor Hinrich 30% alatt dob mezőnyből, MoWill meg 33%-kal vonalról, szinte hiába teper szegény Ronnie Brewer (52% és 94%), egyedül kevés lesz. Az meg egyenesen vérlázító, hogy a centertandemem tagjai (Bogut és Przybilla) rosszabbak mezőnyből, mint a kisembereim!

A százalékok tehát elúsztak, és mivel több meccsem volt a héten, mint az ellenfélnek, keresztet vethettem az eladott labdákra és a faultokra is. Tekintve, hogy egy Pierce-Jamison-Mobley-David West kvartettel néztem farkasszemet, és az én McCantsom maródi lett, hamar leszögezhattük a hármasokban elszenvedett vereségemet is. Kifejezett blokkológépem sincs, aki Mariont és Przybillát kisegíthetné, ez eddig 6 kategória oda.

Maradtak a meccselőny miatt szinte kötelező dolgok: FGM, PTS, OREB, DREB, AST, STL és persze a lutri, az A/T. Hát, mit mondjak, szoros lett... Elment az OREB is, és ha egyetlen emberem egyetlen pontocskával többet dob, nem végeztünk volna döntetlenre a szerzett pontokban, és összesítésben is. Így azonban 7-7-1, az első győzelmem még várat magára. A tabellán azért sikerült feljebb lépni, jelenleg már 13/18 vagyok. A cél az első 6, év végére még simán meglehet.

A jövő hétre nincsenek vérmes reményeim, 3 Bucks játékosomnak is csak 2 meccse lesz, az ellenfélnél meg ott figyel Kobe, JRich, GWall, és a teljes Cleveland frontcourt (Gooden és az idén megtáltosodott Ilgauskas). Ha mákom van, a százalékokban javítok, és meglehet a STL, az A/T, és persze a TO és a PF is. Egy 6-9-cel elégedett lennék. Utána viszont visszatér Stephen Jackson, és lesz nemulass! :)

2 komment

Címkék: fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr16230147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulk 2007.11.16. 17:28:42

Csak azt tudnám, hogy Azut miért adtad el olyan könnyen?
Pedig még én is próbálkoztam volna.

sammydavis 2007.11.19. 13:05:47

Eccerű, elcsesztem. :) Eredetileg Simmonst akartam adni helyette, mert a másik GM már majdnem ráállt arra is (legalábbis úgy emléxem), de a végén mellényomhattam vmit... :))
Egyébként meg úgy gondoltam, hogy Brand megér ennyit, mert PF/C-ben tud olyat, mint kevesen, és ha csak félgőzzel játszik is majd januártól-februártól, akkor is jobb lesz, mint bármelyik másik magasemberem. (Na jó, most, hogy Bogut magára talált, már kétesélyes a dolog, de akkor is...) Addig valahogy csak kihúzom, és ha minden igaz, az első 6 hely vmelyikén besurranok a playoffba. Ott meg már egy (majdnem) teljesen egészséges Brandem lesz. :) Ha meg sokkal előbb látszik, hogy Brand egészséges, de nem fogják játszatni, mert esélytelen a Clips, akkor meg király cserealap.
süti beállítások módosítása