HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Dolgozott a fénymásoló - FPL álomcsapat 13.

2007.11.14. 08:14 hulk


Először azt hittem, hogy szimplán rosszul látok. Majd ezt követően a játék motorjának hibájára gyanakodtam, hiszen az a másfél millió ember, aki fantasy csapattal rendelkezik, gyakran leterheli a rendszerüket. De nem, láss csodát, ez a két (talán három) egyébként nem rossz kvalitásokkal rendelkező játékos, valami nagyon nagyot alkotott a hétvégén.

Nem is lehet jobban bemutatkozni egy új edző előtt, mint ilyen produkcióval. Ok, az ellenfél sem volt egy világverő alakulat, de korábban ez is nehezen ment. Jenas, mert hogy róla van szó, eddig összesen 31 pontot szerzet, most adott egy gólpasszt, kétszer mattolta az ellen kapusát és ő volt a mezőny legjobbja. Így termelt, mert ez már ipari mértékben mérendő, 19 egységet. Hogy? Mondom tizenkilencet!

És akkor itt a forma-1 után, az újabb kémügy! Kíváncsian várom a szaftos részleteket. Mert, csupán egyetlen ponttal maradt el tőle, derék Boyer (18!!!) barátunk, milyen meglepő, csak a szokásos sárgalapjának tudható be. A többi abban a jegyzőkönyvben, tökéletesen megegyezik londoni kollégájának teljesítményével. Gyanús ez nekem!
Neki eddig például 30 pont jött össze, ami fordulónként kevesebb, mint három pontocskát jelentett, erre tessék. Egy fénymásoló, vagy valami csoda kaja és itt a rekord.

A többiek? Három korábbi játékosom is befért a forduló csapatába. Ronaldo a maga duplájáva, nem sokkal maradt el a fenti párostól, és végre életjelet adott magáról két előkészítésével Berbatov is. Őrült kör volt ez, amit Reina gólpassza is mutat. 

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport dream team álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr17228531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása