HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 12. forduló

2007.11.06. 08:06 hulk

Őrült negyedórát produkált a Portsmouth, a szombati mérkőzés elején. Apróbb szépséghiba, hogy Cambell talán megszánva a Newcastle csapatát, kicsit kozmetikázott az eredményen, vagy csak megijedt, hogy az ellenfél inkább lemegy a pályáról, a nagy verés miatt.


Az öngól ellenére, James kapusom, azért így is begyűjtött négy pontot, most pedig lesz egy hete, hogy a sajátjaiból is felkészüljön. Ennél rosszabb, hogy a nemrég igazolt hátvédem, lábsérülése miatt nem játszhatott, helyettese viszont parádézott. Benjani (6) kisebb hallgatás után, amibe egy rontott tizenegyes is benne volt, most végre megint betalált.

Két-két gól a rangadón, amiből az egyiket Fabregas (9) vállalta. Ugyan ki más. Viszont, így a MU védelem, csak a minimális pontocskákat szállította a Hulk SE-nek. Nem úgy mint a hetek óta remeklő Lampard, aki ezzel már újra ott van a legjobbak között.  A múlt héten az előkészítésben, most a befejezésben jeleskedet, ami dupla szorzóval 16 egységet jelent.

Szerencsére az MCity, megint a jobbik arcát mutatta. A hétfő estére maradt összecsapást kapott gól nélkül nyerték meg, ezzel Dunne, akit valószínűleg a magas ára miatt lecserélek, hozta az ilyenkor kötelező 6 pontot.

Mindez, most 51 pontra volt elég, de Anelka ismételt sérülése, vagy készülő eladása és Adebayor koros némasága, a további felzárkózás érdekében, újabb változásokat követel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr5219779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása