HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Aranycipő - FPL álomcsapat 10.

2007.10.24. 08:29 hulk


Most mondja azt valaki, hogy egy gól nélküli döntetlen nem lehet eseménydús mérkőzés. A Derby kapuját védő Bywatert alaposan megdolgoztatták az ellen támadói, ezért a kilenc védése, ami a bónuszokkal együtt máris helyet biztosít neki a forduló csapatában.

Az ügyeletes Arsenal delegált, ezen a héten a védelmet nem csak hibátlanul dirigáló, de még gólt is szerző Touré. A szintén eredményes Johnson révén a Portsmouth sorozata sem szakadt meg, hiszen ők is folyamatosan képviseltetik itt magukat. A Chelsea győzelme sem volt egyszerű, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a fantasyban gyengécske Carvalho, a meccs legjobbjaként került ide, és persze örülünk a kínálkozó lehetőséget tökéletesen kihasználó Alex eredményességének.    

Rooneynak ezt a cipőt, még levenni sem volna szabad. Káprázatos formában játszik, na jó, igaz, mindkét oldalon, de azért még mindig pozitív a mérlege. Most is duplázott, csak úgy mint a holland Kuyt. Micsoda pazarlás folyik, ott Liverpoolban. Nem tudom igazán eldönteni, hogy ez mennyire tudatos, de úgy látom, náluk a hazai bajnoksággal szemben, a Bajnokok Ligája élvez inkább prioritást.


Szólj hozzá!

Címkék: sport chelsea rooney arsenal fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr29205582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása