HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League 2007/08 - Kispad 2.

2007.10.23. 08:17 hulk


Nem lehet elvitatni, hogy Vass Sándor nagyon eltalálta a csatársorát. Ezen poszt képviselői, eddig 5 gólt szereztek. Ráadásul Van Nistelrooy csapatkapitányként, mindezt dupla szorzóval követte el. Velem ellentétben, persze. A védelem is jól, szinte hibátlanul muzsikált, csak Márquez korai sérülése okozott némi galibát.

Talán csak a középpálya szellős egy kicsit, mert Figo ugyan még villanhat, de Ő inkább már csak a múlt. Kaka itt is, mint a Milanban nagyon egyedül van. Két forduló alatt elért 108 pontjával, a Shasha 86 vezeti a hazai Uefa Fantasy BL ranglistát.

Shasha86: Chec – Eboué, Márquez, Thuram, Ferdinand - Kaká, Figo, Gattuso, Sissoko - Van Nistelrooy, Vágner Love

Csak a biztosra ment, csupa nagy csapatból alakította ki, ezt az erős és megbízható keretet. A padon, még bevetésre kész Van der Saar, Robi Carlos, Flamini és a madridi Higuaín is.

Szólj hozzá!

Címkék: sport kispad uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr8204474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása