HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 10. forduló

2007.10.22. 09:28 hulk


Addig agyaltam a lehetséges cserén, amíg a csapatkapitány kérdésére nem maradt elég időm. Nálam válság ide, házi kakas viadal oda, Lampard a number one fantasy player. Logikusnak tűnt volna, hogy a karszalag visszakerüljön hozzá, de a könnyű ellenfél miatt, hagytam a mostanában kicsit halovány Fabregasnál. Vesztemre. A két előkészítést vállaló angol kilenc pontot gyűjtött, míg a spanyol, csak kettőt. Egyszerű matematikai művelet után látszik, hogy ez bizony mínusz hét és nem ide.

Elől a sérült Anelkat (remélem csak erről van szó), a megint eredményes Benjani sikeresen pótolta. De jó választás volt. Adebayor egyre hosszabb gólcsendje kezd kicsit elbizonytalanítani, pedig most igazán szabad az út előtte.

A védelem tagjai, kivételesen, annak ellenére jól muzsikáltak, hogy csak a MCity teljesítette kapott gól nélkül az aktuális mérkőzését. Dunne 6 pontja mellet, Ferdinand (8) most is beköszönt, míg Lescott (5) a gólpasszának köszönhetően került kiemelésre.

A döntés viszont megszülettet, ezért Speednek, most már biztosan mennie kell. Tavaly jó volt, de ez idén nagyon kevés. Így is 55 pont a heti termés és biztos magyar főtábla.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fantasy sport hulk se fantasy premier league fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr52203435

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása