HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Csillagkapu - FPL Kispad 9.

2007.10.11. 08:37 hulk


53, 52, 54, 49, 83, 75, 66, 73, 66! Ez a számkombináció nyitotta a legújabb Stargate részben, a csúcsra vezető ajtót. Elképesztő! Hogy lehet képes, ilyen kiegyensúlyozott teljesítményre, egy ránézésre átlagosnak mondható csapat? Ehhez az egyik egyiptomi piramisban kell a megoldást keresnünk, és feltétlenül igénybe kell vennünk Hazem Mahmoud idegenvezetését. Galaktikus magasságokban, már most 571 pontot jegyeznek a neve mellet.

Berbatovot már augusztus közepén kitette a csapatából és így tett a helyére szerződtetet Benttel is. Úgy tűnik a Liverpool spanyol csatárában, megtalálta a tökéletes megoldást. Viszont Ő is beleeset a Taylor szakadékba, amit a múlt héten West Brown leigazolásával, hehe, próbált korrigálni.   

Hazem85: Reina – Laursen, Richards, Brown, Shorey (!) - Fabregas, Petrov, Arteta, Berry (Bentley) - Torres, Van Persie

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr86192560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása