HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Főtábla

2007.10.04. 10:11 hulk


Kedden addig húztam a kapus cserét, míg végül bezárták a bazárt. Érdemes tehát odafigyelni erre. Nem kellet hozzá nagy jóstehetség, hogy az Inter beveszi a BL-ben eddig nem túl acélos holland várat. Mindegy, ja persze. Úgy néz ki, hogy rossz döntés volt a PSV-ből (mindjárt kettőt) választani. Gomes és Méndez eddig összesen nyolc pontocskát hozott. Hát nem sok. Ezért valakinek bizony felelnie kell.


 


 


 


 


 



Egyébként az aranylábúak jól muzsikáltak. 62 pont, meg főtábla és első hely a saját bajnokságban. Buli van! Kaká (2x7) elégé véleményes tizenegyes gólja, a dupla szorzóval nem jött rosszul. A madridi hollandok is termeltek szépen, van Nistelrooy (10) duplája előtt fejet kell hajtanom. A remek nyitásról és a gps előnyeiről, pedig már írtam tegnap, és kicsit bővebben néhány évvel ezelőtt egy szakdolgozatban.

Szólj hozzá!

Címkék: uefa fantasy sport hulk se

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr35185329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása