HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League 2007/08 - Kispad 1.

2007.10.02. 07:46 hulk


A nyitó forduló legjobb játékosairól már volt szó korábban, ezért most kiküldött ügynökeink jelentése alapján, a legjobban startoló hazai és külföldi csapatokat nézzük meg.

Tökéletes kiválasztás és 88 pont, ez az eredménye az amerikai Paul Matlacknak. Szinte hihetetlen, de minden középpályása és csatára gólt szerzett az első fordulóban, sőt a többség még az előkészítésben is kivette a részét, a védelem pedig egy kivétellel gól nélkül abszolválta mérkőzését. Az egyetlen szépséghiba a sérült Puyol szerepeltetése, de már ő is játszott hétvégén.

Numquam Moribimur FC: Van der Sar (7) – Abidal (6), Carlos (6), Mertesacker (1) - Pirlo (10), Fabregas (12), Gonzáles (7), Perrotta (12) – Villa (6), Inzaghi (5), Nistelrooy (16)


Két játékosának extra teljesítménye kellet Horvát-rofös Zsoltnak a magyar ranglista első helyét jelentő 66 pont megszerzéséhez. Amit Pirlo duplát érő kapitányi karszalagja még inkább tökéletesített. Nagyon stabil csapatnak tűnik, kizárólag a döntőre is esélyes együttesekből választott, egyedüli kivétel a tavalyi meglepetés ember, a román Dica.

FC Airhorvath: Van der Sar (7) – Abidal (6), Jankulovski (2), Carregher (2) -  Pirlo (20), Fabrega (12), Hleb (4), Malouda (5), Carrick (4) – Morientes (2), Dica (2)

Szólj hozzá!

Címkék: sport uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr7182561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása