HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Előnyben az uszoda - FPL álomcsapat 8.

2007.10.02. 09:53 hulk


Nem rossz dolog, amikor a forduló válogatottjában négy három játékosom is szerepel, de most egy kicsit más a helyzet, mert nagyon kellene az a 17 pont is.

Elől minden a tegnap már említett vízipóló mérkőzésről szól. A játék pontozásából adódik, hogy a védelmek megsemmisülése itt már nem számít igazán, sőt azokat valakinek el is kellet követnie. Ezért a csatársorban a három gólos Benjanit és az ellenből a gólja mellet gólpasszt is jegyző Kitsont találjuk. A múlt héten írtam, hogy jó lesz rá figyelni és tessék. 

Középen a helyzet változatlan, a sor mintát csak Petrov bontja meg, aminek persze örülünk. A nagyok kapott gól nélkül hozták soros mérkőzéseiket, de végre az Everton sem kapitulált, sőt  Lescott Ferdinándhoz hasonlóan, még be is köszönt a másik oldalon. Míg a kaput némi meglepetésre, a szezonban csupán második alkalommal kezdő amcsi Keller őrzi.


Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport fantasy premier league álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr14182578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása