HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - 8. forduló

2007.10.01. 08:11 hulk


Micsoda vízilabda mérkőzés volt. Nincs mese, az angolok már teljes gőzzel készülnek a londoni olimpiára. Pénzt, paripát nem sajnálva próbálják évszázados hiányosságaikat bepótolni. Amennyiben továbbra is így fejlődnek, már nem csak a déli szomszédokkal kell komolyan számolni.

Portsmouth – Reading 7-4!!! Felettébb gyanús! Utoljára a hírhedt Volán-Honvéd 6-6 volt, ehhez hasonló. Egyébként ezt a történelmi magyar találkozót a második félidőtől a helyszínen tekintettem meg. Arra emlékszem, hogy a végén már az egész stadion nevetett.

És ki ezért a felelős? Na ná, hogy az én játékosom. A gond csak az, hogy Benjani idén először nem kezdő és így a padon maradt a szenzációs teljesítményéért járó 17 pont. Nem elég a korábbi Fabregas baklövésen, most itt van ez. Talán ezért említettem a szerencse faktort, már a legelején. Mentségemre szolgál, hogy a kezdeti jó rajt után a teljesítménye nagyon visszaeset, ezért most elérkezetnek láttam az időt a pihentetésére.

Még szerencse, hogy Lescott és a régi-új fiú, Ferdinand is gólt lőtt, ami védőként kétszámjegyű pontokat jelentett. Az ügyeletes bolgár kedvenc, Petrov továbbra is szárnyal, szombaton gólt és gólpasszt jegyzett. Anelka találata a gyengécske Boltonban hat pontot ért, viszont az ágyúk most nem szóltak nagyot.

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport hulk se fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr82181918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása