HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 8.

2007.09.28. 08:12 hulk


A tavalyi sorozatban is ragaszkodtam az egy hét egy csere taktikához. Elég konzervatív dolog tudom, de a póker asztalnál is feszes játékos vagyok, így megy ez. Most viszont megléptem a már régóta esedékes és a múlt héten beharangozott cseréket, hiszen csatlakozott a Hulk SE védelméhez Ferdinand és a csatársorhoz Adebayor.

Ezzel elveszítettem négy már megszerzett pontot, de remélem ez a befektetés hamar megtérül. Viszont Berbatovnak nem ajánlom, hogy most induljon meg felfelé! A tervek között még egy MU védő szerepel, talán a legolcsóbb Brownra van esélyem, mert Vidic és Evra már nagyon drága nekem. 

Továbbra is Lampard visszatérését várom, de most már nagyon, mert ő lehet a kulcs a felzárkózásomhoz.

A 8. fordulóban a nagyok vendégként szerepelnek, de a Man City és a Chelsea sem mehet igazán biztosra. A hétközi kupafordulóban Torres triplája vagy J. Cole remek játéka igazán figyelemre méltó, de a MU veresége otthon az igazi szenzáció. A bajnokságban eddig remeklő védelmet kétszer is mattolták. Csak nem?

Szólj hozzá!

Címkék: sport fantasy sport hulk se fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr1179299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása