HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Kispad FPL Extra - Holarito United

2007.09.25. 07:56 hulk


Nem, egyik bajnokságot sem ez a csapata vezeti, de amit most a hétvégén nyújtottak Nyakas Ricsi fiai még akár ez is megtörténhet. 89 pont, igen nyolcvankilenc, egy fordulóban, szinte hihetetlen. Ezért már szobrot emelnek bizonyos kultúrákban.

Az csak természetes, hogy a két londoni pont gyáros itt van, de a védelem is a tökéleteshez egészen közelit nyújtott. Mi lesz, ha a sérült, ezért csak a padon található Drogba is visszatér, vagy elmegy, mondjuk Madridba? Ami külön érdekesség, hogy a forduló előtt jelentős átalakításon ment át a Holarito United. Hat (!) játékosát is lecserélte a menedzser, gondolom a wild card felhasználásával, az eredmény pedig már azonnal megmutatkozott.

Holarito United: Cech (5) – Ferdinand (6), Evra (6), Carragher (6), Garrido (1), Laursen (6) – Gerrard (3), Fabregas (2x16), Noble (2), Johnson (5) – Adebayor (17)

Szólj hozzá!

Címkék: kispad arsenal fantasy sport fantasy premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr22175654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása