HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Serie A - Cantare la ninna nanna

2007.09.22. 08:18 Shyr Kahn


Magyarul: álomba ringat - , de hogy mi? Nagyon egyszerű: ez a csapat. Az ESPN soccernet fantasy bajnokságát vezeti Luch FC Azurri nevű csapata, amely a három forduló alatt egészen pontosan 177 pontot tudott összeszedni, azaz 8-al több pontot, mint a második helyezett és 13 ponttal többet, mint a harmadik helyezett.

Kikből is áll a csapat? Ez látható az alábbi képen:
Luch álomcsapata





















Elég vegyes felhozatal, ami egyértelmű jelzés a számomra is: itt nem egy csapatból kell választani, hanem többől és ráadásul úgy, hogy az a lehető legoptimálisabb legyen... Milyen egyszerű ezt most mondani ugye?

A kezemet tenném rá, hogy a legtöbb fantasy spieler a kapujába a világ legjobb kapusát teszi, azaz Gigi Buffon-t, és talán azt is lefogadnám, hogy szinte minden csapat leigazolt még egy nagy ágyút a Kaká, Trezeguet, Totti trióból. Ebben az esetben Kaká vásárlásával járt a legjobban Luch, aki elsősorban annak köszönheti a sikerét, hogy minden csapatrészen csapattól függetlenül  a legjobbakat próbálta meg választani. Na, jó egy kicsi szerencse sosem árt... sőt kell is néha napján.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr14172809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása