HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League - Kegyetlen bosszú

2007.09.20. 08:12 hulk


Akár a tegnapi címet is bemásolhatnám, az Arsenal produkciójával kapcsolatban. Ez a csikó csapat, amely két év alatt elvesztette francia ikonjait, most megállíthatatlanul száguld. Erre a sima Sevilla zakóra nem számítottam, egyenlőre még ott a bizalom Kanutéban, de ez kevés, nagyon kevés. Pláne úgy, hogy a lehetséges alternatívák (sőt egy kicsikét többek annál), mind beköszöntek.

Közepes kezdés (46 pont) a Hulk SE részéről, mert sajnos rosszul döntöttem a kérdéses posztokon. Az a bizonyos szerencse faktor közbeszólt, hiszen Pirlo, Fabregas, Totti, Raul kihagyása megbosszulta magát. Tényleg van abban valami, hogy az első gondolat az igazi.

A kapusomat az utolsó percben mattolták, hehe, viszont a védelemből Evra és Abidal kapott gól nélkül tudta le mérkőzését. Középen Deco jól mozgott, de a helyzeteken kívül neki sem sikerült betalálnia. Az eredményes csatáraim, pedig már kedden letudták mérkőzéseiket. Lesz ez jobb is.

Szólj hozzá!

Címkék: sevilla uefa arsenal fantasy sport hulk se

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr46170930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása