HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League 2007/08 - Regisztráció

2007.09.12. 09:43 hulk


Mint minden ilyen fantasy sport játéknál, így az Uefa Bajnokok Ligájánál is az első feladat a megkerülhetetlen regisztráció, ajánlott a valódi adatok megadása, a későbbi nyereményekkel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében.  

  1. Kérik sorrendben a valódi nevünket (first name, last name), majd a felhasználó nevet (user name), a jelszót és az e-mail címet kétszer is, a nemünket, születési dátumunkat, és végül az országot. Ha ezeket már mind megadtuk, akkor ki kell pipálni, hogy elfogadjuk a játék feltételeit, majd a megnyomni a Register gombot. Ezután küldenek egy értesítőt, amivel beléphetünk a játékba.
  2. Miután megjött a mail, felkeressük az uefa fantasy játékának internetes oldalát, beütjük előbb az email címünket, majd a kódunkat.
  3. Ekkor újabb feltételek (Terms and conditions), plusz a lehetséges nyeremények elfogadása van soron, majd I agree.  
  4. Meg kell adnod a saját fantasy csapatod nevét, majd a felszerelésedet tudod az ízlésed szerint megcsinálni. Ezután ki kell választani a kedvenc klubodat, végül a hírlevelek típusát kell megadnod (mondjuk html), majd jöhet a Next gomb.

Meg is vagyunk a nehezével, most már a csapatunk összeállítása következik.

Szólj hozzá!

Címkék: uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr31163329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása