HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

UEFA Champions League 2007/08

2007.09.12. 07:54 hulk


Igen, eljött a pillanat. Most nem a tunéziai 30 fokról és a már szokásos ferihegyi várakozásról beszélek, még csak nem is a tengerpartról. Pedig ez sem akármi, főleg az otthoni időjáráshoz képest.

Mert itt van, kezdődik az Uefa Bajnokok Ligája. Gondolom sokaknál megvan már a pontos dátum, de azért mégis, tehát  kedden végre elindul ez a sorozat. Szerdán mindjárt egy szuper rangadóval, Arsenal – Sevilla az angol fővárosban. Addig is nekünk régi és új fantasy játékosoknak van még néhány fontos dolgunk. A regisztráción, nevezésen túl Európa legerősebb együtteseinek, legjobb játékosaiból össze kell állítanunk a saját csapatunkat.

A játék néhány kiesebb eltéréssel megegyezik az angol liga hivatalos fantasy bajnokságával. Ugyan úgy elmondható, hogy valódi, pontos adatokkal, statisztikával és könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető felülettel rendelkezik.

Mielőtt a Hulk SE játékosait részletesen bemutatnám, azoknak akik még korábban nem csináltak ilyet egy kis segítség elöljáróban. Első lépéseként a regisztráció, majd a szabályok és a pontozás, ezután a tavaly legtöbb pontot szerző labdarugók bemutatása, persze pozíciók szerinti bontásban és legvégül az én BL csapatom következik majd.

Szólj hozzá!

Címkék: uefa fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr40163327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása