HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Primera División - Álomcsapat 1-2. forduló

2007.09.10. 15:32 hulk


A spanyol fantasy bajnokság első fordulójának legjobb csapatát Miguel Llamas irányítja, akinek játékosai kerek 70 pontot szorgoskodtak össze a nyitányon. A Real Guatemara a klasszikus felállásban szerepel, melyben a legerősebbnek vélt gárdákból találhatunk labdarugókat. A játék egyik legfontosabb posztján a kapuban Valdes a barcelónai hálóőr áll, elől pedig ott van Messi. Iniesta és talán még Ayala cseréje várható hamarosan.

Real Guatemara: Valdes – Ayala, Pepe, Ramos, Capdevila – Silva, Senna, Iniesta, Ibagaza - Messi, Aquero


A második körben Chuster kartárs együttese szerezte a legtöbb pontot, amely csupán kettővel kevesebb az előző forduló legjobbjánál. Ráadásul ez még nem is a végleges eredménye, hiszen Julius Navas, a Sevilla játékosa az elmaradt mérkőzés pótlásakor, még újabb értékes pontokkal növelheti, ezt a 68 egységet.

Csapatát a négy Real Madrid játékos repítette ilyen magasságokba. Iker Cassilas és a középpályások egyenlőre tökéletes választás volt. A csatársorban pedig ott találunk két nem is akármilyen képességű brazilt, így együtt lett ilyen bombaerős a La ginga.

La ginga: Casillas – Cannavaro, Milito, Miguel, Pernia, - Guti, Navas, Sneijder, Caffa - Ronaldinho, Oliveira

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport álomcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr46161806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása