HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Ferguson vs. Keane - Monitor 5.

2007.08.31. 08:11 hulk


A múlt heti monitorban a legnagyobb érték növekedést elért játékosokat néztük meg. Akik elsősorban az olcsóbb kategóriájú, talán kevésbé ismert vagy már inkább kiöregedőben lévő focisták közül kerültek ki. Most pedig a legtöbb pontot szerző középpályásokat vesszük górcső alá.

Bárki aki új igazolásra szánja magát - és ezt csak ajánlani tudom, mert igazából így lehet eredményt elérni - az könnyen megláthatja (Transfers) kik eredményesek ebben a talán legfontosabb kategóriában.

A szezon és a blog eddigi kedvencéről Sibierskiről már sokat beszéltünk, ezért Őt most hanyagolnám, viszont csapatkapitányomról Frank Lampardról, talán kevés szó eset. A fantasy játékosok többségét a szezon előtt egy kérdés foglalkoztatta. Ronaldo vagy Lampard legyen a vezér? A dolog pedig elég hamar eldőlt. A tavalyi szezonban 11 gólt és 12 gólpasszt jegyzet, idén lövi a gólokat a bajnokságban és a válogatottban is, az értéke fél millióval kevesebb még mindig vetélytársánál. Bizony lesz mit bepótolnia a portugálnak.

Nálam inkább az jelenti az eldöntendő kérdést, hogy lecseréljem-e Gerrardra vagy az ágyúsok üdvöskéjére Fabregasra. (Egy friss interjú vele.) A spanyol a tavalyi pontvadászatban csupán kétszer zörgette meg az ellenfelek hálóját, viszont adott 14 gólpasszt és még begyűjtött 54 bonusz pontot. Az idei három mérkőzésükön 1 gól, 1 assist és 6 bonusz pont áll a neve mellet. Nem is értem, hogy a Real Madrid miért nem erre a fiúra koncentrált, hiszen pont egy ilyen játékos hiányzik a keretéből Redondo sérülése és Helguera lelassulása óta. Az pedig nem most volt.

Steed Malbranque csupán első évét tölti a gyengén kezdő Tottenham-ben, de ez sem akadályozta meg, hogy 2 gólt szerezzen és 4 előkészítésében vegyen részt. A jó formája mellet, a kifejezetten baráti ára és a soron következő ellenfél is, mind a megvásárlása mellet szól. 

A hétvége igazán pikáns mérkőzésének Roy Keane hazalátogatása ígérkezi, aki talán először teszi tiszteletét edzőként az Old Traffordon.

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo gerrard premier league arsenal lampard fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr68153135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása