HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Fantasy Premier League - Monitor 3.

2007.08.17. 12:38 hulk


Nos, szívem szerint azt mondanám, hogy mindenki az Everton részvények, bocsánat játékosok mellet MCity-t is igazoljon, de most egy kegyetlen városi rangadó következik (persze nélkülünk, hahó upc) és a vörös ördögök nem engedhetnek meg maguknak még egy botlást, különben tényleg bent ragadnak. Miként azt a Tottenham (Berbatov) is megteszi évről évre, itt igazából egy edző váltásnak kellene már megtörténnie, de a Bolton (Anelka, Speed) és a Boro hívek sem erre számítottak.

Miközben a többség a Ronaldo problémán töri a fejét, hiszen a kiállítás automatikusan három mérkőzéses eltiltással jár, kevés szó esik Sibierski szenzációs kezdéséről. Két mérkőzésen két gólt és ezzel 15 pontot szerzett, ráadásúl még mindig csak 5,5 millióba kerül. A csapat sorsolása is viszonylag jónak mondható.

Igen tudom a többség valami nagyobb és megbízhatóbb halra cserélné a portugált, nekik ott van Lampard, Gerrard, Fabregas, a nagyon beindult Arteta és persze Malouda is.

A már korábban beharangozott csúcsforgalom a szarkáknál hamarosan aktuális probléma lesz. Martins (bomba formában), Viduka, Smith trió mellet a most éppen egészséges Owen is helyet szeretne kapni a kezdőben. Érdekes feladat lesz, kíváncsian várom a fejleményeket. Dyer közben elment a kalapácsosokhoz, talán ott több sikerben, játék lehetőségben lesz része.

Rengeteg variációs lehetőség van a hibák minél gyorsabb kijavítására, de közben nem szabad megfeledkezni a heti egy szabad cserelehetőségről. Ezen felül, minden újabb változtatás 4-4 pontunkba kerül, viszont azonnal megtérülhet.    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr30142022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása