HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Slim's Superstars - FPL Kispad 4.

2007.08.29. 09:01 hulk


Korábban már rácsodálkoztam egy magyar fantasy játékos jól informáltságára, most megteszem újra, de egy kicsit nagyobb magasságokban.
Az eddig legtöbb pontot (236) szerző Chelsea fan, bizonyos Barry Symonds a távoli Ausztráliából. A Slim's Superstars az összesített lista 10.helyén található, amit szinte hihetetlen módon alakított ki.

Elől Heskey, középen Sibierski a kakukktojás (úgy látszik nélküle már nincs írás), de augusztus elején mi alapján döntött éppen mellettük?
Ez még nem minden. Csupán egyszer cserélt, az első forduló után behúzta Smertint. Aki addig még csak nem is játszott túlságosan eredményesen, hiszen átlagosnak mondható kettő pontocskát szerzett. Persze a következő fordulótól már szárnyalt, ezt megint honnan tudta? Passz.  

Itthon, ahol már engem is jegyeznek, továbbra is Bujdosó Nóra vezet. A Bourges FC most sem igazolt új embert, de így is hozott 45 pontot. Volt a héten egy egészen figyelemre méltó teljesítmény. Szabó Sándor csapatával 71 pontig jutott és ezzel bekerült a legjobb 20-ba.

Sanyiazmua’s: Cech - Toure, Corluka, Davis, Pearce – Fabregas, Speed, Petrov, Smertin – Anelka, Torres

Nem rossz csapat, talán a védelem lóg ki egy kicsit, viszont a középpályán még ott van Ronaldo, elől pedig Forssell bevethető. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr67149847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása